Sultangazide kanlı baskın!

Sultangazi'de kanlı baskın!

Kuyumcu dükkanına yapılan saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti.

İstanbul Sultangazi'de bir kuyumcu dükkanına gelen kimlikleri henüz belirlenemeyen yüzleri maskeli 3 kişiden 2'si, dükkan sahibi Serkan Ergül (39) ile yanında bulunan Celal Karaduman'ı (57) kurşun yağmuruna tuttu. Saldırganlar daha sonra kendilerini bekle Sonra Oku
 
İstanbul Sultangazi'de bir kuyumcu dükkanına gelen kimlikleri henüz belirlenemeyen yüzleri maskeli 3 kişiden 2'si, dükkan sahibi Serkan Ergül ile yanında bulunan Celal Karaduman'ı (57) kurşun yağmuruna tuttu. Saldırganlar daha sonra kendilerini bekleyen araçla kayıplara karıştı.
 
Ağır yaralanan Serkan Ergül ve Celal Karaduman, mahalle sakinleri tarafından taksiyle götürüldükleri hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Üç yıl önce de soyulduğu öğrenilen kuyumcuya yapılan baskının soygun için mi, yoksa husumet nedeniyle mi yapıldığı araştırılıyor.
 
Olay, saat 20.30 sıralarında Sultangazi Adem Yavuz Caddesi üzerinde bulunan kuyumcu dükanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kuyumcu dükanının önünde park eden bir araç içersinde bulunan yüzleri maskeli 3 kişiden 2'si dükkandan içeri girerken, bir kişi otomobilin içinde beklemeye başladı. Kısa süre sonra silah sesleri duyuldu. İki saldırgan ellerindeki silahlarla kendilerini bekleyen araca binerek kayıplara karıştı. 
 
Silah seslerinin yükseldiği dükkana yönelen mahalle sakinleri ağır yaralanan dükkan sahibi Serkan Ergül ile yanında bulunan Celal Karaduman'ı yoldan geçmekte olan taksilerle hastaneye kaldırdı. 
 
Sultangazi'de bulunan Gazi Hastanesi'ne kaldırılan 39 yaşındaki Serkan Ergül ile 57 yaşındaki Celal Karaduman doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatlarını kaybetti. 
 
Baskının soygun için mi, yoksa husumet nedeniyle mi yapıldığı araştırılırken, saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler