Sultanımız benden cesur

"Sultanımız benden cesur"

Twitter’a yüklediği erotik pozlarıyla aylarca gündemde kalan Hilal Cebeci, o fotoğrafların haksız yere eleştirildiğini söyledi.

Twitter’a yüklediği erotik pozlarıyla aylarca gündemde kalan Hilal Cebeci, o fotoğrafların haksız yere eleştirildiğini söyledi. Cebeci, Türkan Şoray ve Nükhet Duru’yu örnek verdi.

Yarı çıplak fotoğraflarıyla Twitter fenomenleri arasına giren Hilal Cebeci, artık o sayfayı kapattığını söyledi. Yaklaşık 1,5 yıldır fotoğraf paylaşmadığını belirten şarkıcı, “Rihanna, Kim Kardashian, Lady Gaga bunları yapıyorsa niye bizden biri yapmasın dedim, o yüzden öyle fotoğraflar yükledim.
 
Ama yabancılar yaptığı zaman alkış alıyor, bizden biri yapınca eleştiriliyor” dedi. Cebeci, o kareler yüzünden haksız yere çok fazla eleştirildiğini de belirtti:
 
“Benim verdiğim pozları zamanında sultanımız Türkan Şoray ve Nükhet Duru da verdi. Hem de 1950’li, 60’lı ve 70’li yıllarda, yani toplumun şimdikinden çok daha tutucu olduğu dönemlerde... Karşılaştırma yaptım, öyle inanılmaz fotoğrafları var ki, benimkiler yanlarında masum kalıyor. Yıl 2013... Şu çağda kimse bunları tartışmamalı artık. Shakira’ya bakın, klibinde iç çamaşırıyla boru dansı yapıyor, kimse de eleştirmiyor.
Sonuçta şarkıcıyız, görsel bir iş yapıyoruz, bikinili de poz verebiliriz. Bugün Bodrum’a gidin, ev hanımlarının nasıl bikiniler giydiğine bir bakın. Sonuç olarak, pişmanlık duyacağım tek bir pozum yok.”
 
Kapanmayı şimdilik düşünmüyorum
Yakında umreye gideceğini söyleyen Hilal Cebeci, “Sonrasında kapanacak mısınız?” sorusuna net yanıt vermek istemedi: “Şu an için düşünmüyorum ama hayatta ne olacağını bilemeyiz. 
 
Şu an ne desek boş. Sonuçta anneannelerimiz, babannelerimiz kapalı, öyle bir kuşaktan geliyoruz. Bence kapanmanın da direkt inançla da alakası yok. Kapanan insan dindardır, açık insan dindar değildir diye bir yanlış anlama olmasın.”
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler