Sümeyye Erdoğan suikastı da kumpas çıktı!

Sümeyye Erdoğan suikastı da kumpas çıktı!

Fuat Avni ile birlikte Sümeyye Erdoğan'a suikast planı yaptığı manşetleri süsledi. İddiaları için Twitter'a başvurdu. Cevabı TBMM'den kamuoyuna duyurdu.

CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran ile ‘fuat avni’ twitter hesabından Sümeyye Erdoğan’a suikast yapılacağı yönünde ortaya atılan iddialar bizzat Twitter’in gönderdiği belgelerle çürütüldü. Umut Oran’ın yazışmalarının tamamı kendisine gönderildi. 73 sayfalık belgede, Fuat Avni ile Oran arasında yazışma bulunamadı. Oran, iddiayı gündeme getiren yandaş medyaya cevap verdi: “Siz insan değilsiniz siz iş adamı değilsiniz siz gazeteci değilsiniz, siz suç örgütüsünüz, çetesiniz, kumpasçısınız, psikolojik harekatçısınız, tetikçisiniz.”

Umut Oran, twitterdan gelen cevapla ilgili TBMM’de açıklamalarda bulundu. İşte CHP’li Oran’ın açıklamaları;

“KARALAMA KAMPANYASI”
“Türkiye çok acayip bir ülke oldu ve malumun ilanını duyurmak için karşınızdayım. 17 Şubat’ta Ethem Sancak’ın sahibi olduğu Akşam, Star ve Güneş gazetelerinde benim ve partim CHP hakkında çirkin asılsız ahlaksız, çamur at izi kalsın mantığıyla hazırlanmış bir karalama kampanyası başladı. Size hakaret olmasın diye Bunlara gazete, çıkan çamura da haber demiyorum beni mazur görün.

“DM’LER GELDİ”
Bu pislik çamur yayınlar üzerine hemen twitter’ın merkezine başvurarak bana direk mesajlarımın (DM) tamamını gönderin bu ahlaksızlığı yapanların suratına çarpayım dedim. Twitter’in merkezinden gelen resmi yanıt elimde. Bana gönderilen yanıtta 4 yıldır @UmutOranCHP adresiyle üyesi olduğum bu hesabımdan yaptığım tüm yazışmalar elimde. Toplam 73 sayfa ve içerisinde malum sanal şahsiyetle ve türevleriyle tek bir satır dahi yazışma yok, olamaz da.

“SİZ HALK DÜŞMANI, TETİKÇİSİNİZ”
Çünkü Twitter hepinizin bildiği bir gerçeği yine bildirdi: Birbirini takip etmeyen hesaplar birbirlerine direk mesaj gönderemezler. Bu dosyanın tamamını gereğini yapması için avukatıma teslim ettim. Savcının açtığı soruşturmada tek bir kanıt dahi bulamayacağından adım gibi eminim. Onlar avukatımla gereğini yaparlar. Şimdi bu kepazelikleri, gazete denilen bu paçavralarda yazanlara en ağır lafları söylemem gerekiyor. Siz insan değilsiniz siz işadamı değilsiniz siz gazeteci değilsiniz, siz suç örgütüsünüz, çetesiniz, kumpasçısınız, psikolojik harekatçısınız, tetikçisiniz. Ve siz, parlamenter demokratik hukuk düzeninin düşmanısınız, aslında siz halk düşmanısınız.

“KUMPAS HERKESE YAPILDI, SIRA CHP’DE”
Son 7-8 yılda yaşananlara bakın, aynı kumpası, karalamayı TSK’ya da yaptılar, gazetecilere meslektaşlarınıza yaptılar, yurtseverlere, aydınlara, akademisyenlere, ülkesini sevenlere yaptılar. Anlaşılan sıra artık doğrudan CHP’ye geldi! Ama kusura bakmayın baltayı taşa vurdunuz, siz CHP’ye dil uzatamazsınız el uzatamazsınız. CHP kimseye benzemez, bize uzanan bu kirli eli kırmasını çok iyi biliriz!

“ÇETE ÇIKARILSIN, CEZASI VERİLSİN”
Benim üzerimden CHP’ye yapılan bu saldırı aslında, şimdilik konuyu uzaktan izleyen diğer siyasi partilere ve Yüce Meclis’e de yapılmıştır. Çete kurarak, olmayan kanıtları varmış gibi göstererek, hayali suçları isnat ederek aslında yapmak istedikleri şey parlamenter sistemi askıya almaktır, muhalefetin soru sormasını dahi önlemektir. TBMM’ye çağrıda bulunuyorum, öylece olup bitenleri izleyemezsiniz. Yüksek yargıya çağrıya bulunuyorum, hatta buradan cumhurbaşkanına çağrıda bulunuyorum. Devlet içerisinde çöreklenmiş bu suç örgütü olan çeteyi ortaya çıkararak, gerekli cezayı vermek herkesin görevidir.

“HALK ÇETEYE BOYUN EĞMEYECEK”
Son çağrımı yurttaşlarıma yapmak istiyorum: Bu çetenin ucu ister siyasetçi ister bürokrat ister iş adamı ister gazeteci, nereye uzanırsa uzansın vatandaşımızın mutlaka toplumsal olarak bu suç çetelerine karşı cesur olması, boyun eğmemesi, tepki göstermesi ve cezalandırması gerekmektedir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler