Süper Kupa maçında süper skandal

Süper Kupa maçında süper skandal

Süper skandal...

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 1-0 yendiği TFF Süper Kupa Finali maçının madalya töreninde skandal bir olay yaşandığı ortaya çıktı.
 
Karşılaşmanın ardından ilk olarak 2. olan Fenerbahçe madalyalarını aldı. Daha sonra da Galatasaray ekibine madalyaları verildi. Ancak madalyaların iki takıma da yanlış verildiği ortaya çıktı. Fenerbahçeli futbolculara 1.'lik madalyası verildiği ortaya çıkarken, Galatasaraylı futbolculara da 2.'lik madalyasının verildiği öğrenildi.
 
Bu hatanın ardından Federasyon yetkilileri madalyaları toplatarak, yeniden takımlara takdim edecek.
 
İKİNCİ SKANDALI BAKAN KILIÇ ÖNLEDİ!
DOĞAN: KUPA TÖRENİNE ÇIKMAYACAKTIK
Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Sedat Doğan, Süper Kupa maçı sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
Beyaz TV'de açıklamalarda bulunan Doğan, Süper Kupa maçı öncesi başlayan kupa seramonisi nerede olacak tartışmasına değindi ve "Aslında kupa törenine katılmayacaktık" dedi.
 
Kupa öncesi yapılan toplantıda ödül töreninin saha içinde yapılmasının kararlaştırıldığını ancak daha sonra Fenerbahçeli taraftarların bulunduğu tribüne alındığını belirten Doğan, "Biz kupayı almaya çıkmayacaktık normal şartlarda. Bakanımıza teşekkür ediyorum. O, federasyonun ilk söylediği kararı değiştirdiğine şahit oldu ve onun sayesinde biz kupa törenine çıktık. Normal şartlarda çıkmayacaktık. Onlar böyle karar değişikliklerine devam etsinler biz kupaları almaya devam edeceğiz."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler