Suratına küllük yemiş!

Suratına 'küllük' yemiş!

Can Tanrıyar'ın dayak yeme nedeni ortaya çıktı

Petek Dinçöz'den olaylı bir şekilde boşanan Can Tanrıyar, Etiler'de yumruklu saldırıya uğradı. Burnu kırılan Tanrıyar ameliyat edildi. Saldırıyı Twitter hesabından duyuran Tanrıyar, kendisine saldıranlarla ilgili olarak "Urfalı olduğunu ve Petek ve annesiyle ilişkisi olduğunu söyleyen abuk subuk adamlarla mücadele ediyorum. O Petek'le annesi adına arayan Urfalı grup mu, yoksa tesadufi birisi mi bilmiyorum. Kimsenin günahını alamam" dedi.

KAFASINA KÜLLÜK YEDİ
Tanrıyar bu açıklamaları yaparken olayın arkasından bambaşka bir şey çıktı. Sabah gazetesinden Sinan Özedincik'in haberine göre; Can Tanrıyar'ın burnu, unutkanlığı yüzünden kırılmış! Ünlü yapımcı, sarhoş gittiği çorbacıda tuvalet çıkışı fermuarını açık unutup o halde yan masaya gidince suratına küllük yemiş!
 
03.30'DA ÇORBACIDA
Can Tanrıyar; cuma akşamı gittiği Etiler'deki Sarıhan Gusto adlı çorbacıda saldırıya uğramış ve burnu kırılmıştı. Tanrıyar, o gece mekana 03.30'da gitmiş, yemek siparişini verip tuvaletin yolunu tutmuş.
 
OLAYIN NEDENİ FERMUAR
Tanrıyar, tuvalet çıkışı karşı masada oturan kadınlı- erkekli bir grubun yanıda gidip "Ne bakıyorsunuz, sizi Petek mi gönderdi?" demiş. Ancak o an Tanrıyar'ın çekmeyi unuttuğu fermuarını gören kadın lardan biri çığlığı basmış. Masadaki erkek de önündeki küllüğü Tanrıyar'a fırlatmış. Olay sonrası Tanrıyar, mekanın sahibiyle karakola gidip küllük atan müşteriden şikayetçi olmuş.
 
KAMERA KAYITLARI İSTENDİ
Can Tanrıyar'a küllük atan müşterinin ailesiyle İstanbul'a eğlenmeye gelen İzmirli bir vatandaş olduğu öğrenildi. Etiler Karakolu ise olayın ardından mekandan kamera kayıtlarını istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler