Süreyya Ayhan: Başbakan verdi Ankara Belediyesi vermiyor

Süreyya Ayhan: Başbakan verdi Ankara Belediyesi vermiyor

Rüzgarın Kızı'ndan çarpıcı iddia: "Dopingi içerden biri yapmış olabilir!"

Rüzgarın kızı Süreyya Ayhan Kop, 4 yıl sonra 2.5 yaşındaki Yücel Can Kop'la birlikte Habertürk TV'de Balçiçek İlter'in konuğu oldu.

"İÇERDEN BİRİ YAPMIŞ OLABİLİR"
"Doping yapmadım ve yapmadığım şeylerini bedelini hala ödüyorum" diyen Ayhan; mücadelesinin yasal yoldan hala devam ettiğini söyledi.

Doping almadıysan sende o sonuçlar nasıl çıktı? şeklindeki soruya ise Ayhan; "Kafamda iki ihmal var. Birincisi ya rutin kullandığım vitaminlerin içinde bir madde vardı o çıktı. Bunun dünyada örneği var. Vitamin şirketi sporcu sürekli aynı vitamini kullansın, kendini iyi hissetsin diye ekleme yapabiliyor. Bunun için ben kullandığım vitaminlerin incelenmesini istedim ama bu incelemeyi bir türlü yaptıramadık. Yapmadılar. İkinci ihtimal ise içerden birinin birşey yapması. Sonuçta bardaga bir damla birşey damlatmak hapı yutturmaktan çok daha kolay. Bunu yapabileceğini düşündüğüm aklımda bir isim de var"

"BAŞBAKAN'IN VERDİĞİ EVİN TAPUSUNU ALAMADIM"
Süreyya Ayhan bu nasıl olur dedirten olayı şöyle anlattı:

"2003'e kadar bir evimiz yoktu otellerde kalıyorduk. Bir odanın içi bizim evimizdi. 2003'te Dünya ikincisi olduğumda Başbakan Ankara'da bize bir ev verdi. Evin iskan sorunu vardı tapusunu alamadık, o günden bu güne hala tapusunu almış değiliz.  Şu anda ne ev sahibiyiz ne kiracıyız. Biz kamplara gidince çok uğraşamadık. Başbakan "Bu ev Süreyya Ayhan'ın" dediyse, söz verdi nasıl olsa birşey olmaz diye o sırada ilgilenemedik ve tapusunu alamadık. Biz kamplara, yarışlara gidiyoruz o sırada çok uğraşamadık. Yani peşinde koşmadık tapu verilecek diye çünkü verilecek Başbakanımız söz verdi. Şimdi tapu almak için Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne gidiyoruz. Metropol A.Ş.'ye gidiyoruz. Evin bedelini istiyorlar bizden. Evin tapusu Metropol A.Ş.'ye aittir diyorlar. Tapuyu almamız için bizden evin bedelini istiyorlar. Sayın Başbakanımız'dan rica ediyorum bu konuyla ilgilenirse, yardımcı olursa çok iyi olur. "

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler