Sürücüler dikkat: İndağı canlı canlı kayıyor!

Sürücüler dikkat: İndağı canlı canlı kayıyor!

Mart ayının son günün kağıt helva gibi dağılan İndağı'ndaki duble yol dün akşam saatlerinde tekrar hareketlenmeye başladı.

Mart ayının son günlerinde adeta kağııt helva gibi darmadağın olan İndağı - İnköy mevkiindeki duble yol, dün akşam saatlerinde tekrar hareketlenmeye başladı.

Sözcü18 Seçim Kervanı ekibinin akşam saatlerinde İndağı'ndaki yolculuğu sırasında karelere yansıyan görüntüler, duble yolun tekrar hareketlenmeye başladığını gözler önüne seriyordu.

OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLA

İnköy'de sürdürülen alternatif yol güzergahı ile ilgili olarak yapılan çalışmalar sırasında tespit edilen yoldaki kayma üzerine başta Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü mühendisleri ile yolun yapım çalışmalarını üstlenen firma yetkililerinin olay yerinde yaptıkları incelemeye tanık olan Sözcü18 haber ekibi, konuyla ilgili olarak yönelttiği sorulara yanıt alamadı.

indagi-kayma-resim-03.jpg

Saat 18.00 itibari ile yoldaki hareketliliği fotoğraf kareleriyle tespit eden Seçim Kervanı ekibimiz daha sonra olay yerinden ayrıldı.

Çankırı - Kastamonu karayolunu kullanan sürücülerinin yaptığımız uyarıyı dikkate alarak yolun bu bölümünde dikkatli ve tedbirli olmalarını öneririz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler