Survivor 2017 şampiyonu kim oldu? Survivor final birincisi o isim oldu

Survivor 2017 şampiyonu kim oldu? Survivor final birincisi o isim oldu

Survivor 2017 şampiyonu kim oldu? sorusu dün akşam Kıbrıs finalinde yanıt buldu. Aylar süren zorlu mücadelenin finalistleri Gönüllüler’den Ogeday Girişken, Ünlüler’den ise Adem Kıllıççı oldu.

Survivor finali bölümüyle aylar süren macerasını noktaladı. Kıbrıs'ta gerçekleştirilen Survivor büyük finalinde Adem ve Ogeday şampiyonluk heyecanı yaşadı. SMS oylarıyla finale kadar gelmeye hak kazanan 2 yarışmacıdan bir tanesi Kuzey Kıbrıs'ta şampiyonluğu yaşadı. Peki, Survivor 2017 şampiyonu kim oldu? İşte dün gece yaşananlar!

Survivor'da dün akşam heyecan dolu bir gece yaşandı. Yarışmanın final koltuğunda oturan Ogeday ve Adem sonuçların açıklanmasını dört gözle bekliyorlardı.

Sonuç açıklanmadan önce finale kalan iki isimde bir birlerini buraya kadar geldikleri için tebrik ettiler. Adem Kılıççı, 'kendimi her türlü sonuca hazırladım. Sonuçta bu noktaya kadar gelen iki yarışmacı da şampiyonluğu hak etmiştir. Kendimi şampiyon olmaya da ikinci olmaya da hazırladım' dedi. 

Ogeday ise 'kulüpten tanıştığım abim Adem ile burada birlikte final koltuğunda oturmak benim için ayrı bir gurur. Survivor'un başından beri güçlü yarışmacılarla karşılaşmak istediğimi söylemiştim. Final koltuğunda da bu böyle oldu. Survivor yarışmasının en güçlü yarışmacılarından biri ile yan yana final heyecanı yaşıyorum' dedi

'KARDEŞİMİN İSMİNİ VERECEĞİM'
Survivor'da yarışmayı kazanan ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor 2017 şampiyonu Ogeday Girişken oldu.

Ogeday şampiyon olduktan sonra, 'Ben buraya gelmeden önce bir arkadaşıma söz vermiştim hiç bir zaman dile getirmedim, duygu sömürüsü olarak anlaşılmasın diye. Kazandığım takdirde arkadaşlarım Hereke Sümer Spor diye yeni bir kulüp kurdular. Onlara bir tekne alma sözü vermiştim ve kardeşim olan Muhammed Canşi'nin adını vericem demiştim. Arkadaşlarıma ve kardeşime verdiğim bu sözü tuttum. 

Muhammed Canşi, Ogeday'ın kürek takımından arkadaşıydı ve geçirdiği trafik kazasında 25 yaşında hayatını kaybetmişti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler