Survivor All Star'da adaya veda eden isim!

Survivor All Star'da adaya veda eden isim!

Survivor All Star 'da kim elendi sorusu için ada konseyi kuruldu. Acun Medya sonuçlarına göre Survivor Ünlüler ve Gönüllüler SMS sıralaması sonucunda Ünlüler'den bir isim adaya veda etti.

Survivor All Star'da ada konseyinde kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Doğukan Manço aldığı kararla Serenay Aktaş'ı yaktı. Serenay Aktaş ikinci kez aynı şekilde elendi ve ağlayarak veda etti. Giderken Doğukan Manço'ya söylediği sözler ise bombaydı. 

Survivor All Star 'da son dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kaybedince elemeye onlardan da iki isim çıktı. Bu hafta Survivor 'da SMS oylaması yapılmadı. Survivor all Star'da geçen haftaki SMS sıralaması sonuçlarına göre Ünlüler ve Gönüllüler takımında isimleri yazılan isimler arasından elenen kişi açıklandı.

SURVİVOR ALL STAR SMS SIRALAMASINA GÖRE KİM ELENDİ?
Survivor All Star adasında dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımı 14 Haziran akşamı ada konseyinde şok üstüne şok yaşadı. Doğukan Manço, Merve Aydın'ın adını verecek diye beklerken en yakın arkadaşının ismini verdi. Ünlüler takımından Merve Aydın ve Serenay Aktaş elenmek üzere belirlenen ilk isimler olmuştu. 

GÖNÜLLÜLER DOKUNULMAZLIĞI KAYBETTİ KİMİN ADI YAZILDI?
15 Haziran 2015 akşamı oynanan Survivor son dokunulmazlık oyununu ise Gönüllüler takımı kaybetti. Survivor All Star ada konseyi bu kez Gönüllüler takımı için kuruldu. Gönüllüler takımından Hasan ve Hilmi Cem elenmek üzere yazıldı. 

ELEME İÇİN İSMİ YAZILAN 4 İSİM VE SMS SONUCU
Survivor All Star elemesine Ünlüler takımından Serenay ve Merve, Gönüllüler takımından ise Hilmi Cem ile Hasan çıktı. Survivor All Star SMS sıralamasına bakıldı ve 'kim elendi' sorusunun yanıtını Acun Medya tarafından açıklanan sonuçlar verdi.

SERENAY AKTAŞ ELENDİ
Survivor All Star'a bu hafta veda eden isim Serenay Aktaş oldu. Seranay eliyle yüzünü kapatırken aynı harekete Doğukan Manço da yaptı. Gönüllüler takımı ise elemeden kurtulmanın sevincini yaşadı. Serenay Aktaş geçen Survivor'da da aynı şekilde en yakın arkadaşı tarafından yazılmış ve elenmişti. Serenay aynı olayı bu kez Survivor All Star 'da yaşadı. Konseyde kararı duyduğu anda gözyaşlarına boğuldu. Serenay elini Doğukan Manço'nun omuzuna koyup "Şimdi mutlu musun" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler