Survivor All Star'da bu hafta kim elendi?

Survivor All Star'da bu hafta kim elendi?

Survivor All Star'da bu hafta Fulya Keskin adaya veda etti.

Survivor All Star’da yarışmacılar hem ödül oyunu hem de sembol oyunu için mücade etti. Survivor All Star'da bu hafta kim elendi? Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu.

Survivor All Star’da geçtiğimiz hafta, sembol oyununda kızlar takımında finale kalan Begüm ve Berna sembolü almak için yarıştı, kazanan Begüm oldu. Erkeklerde ise finale kalmayı başaran isimler Turabi ve Anıl kıyasıya yarıştı, oyunun sonunda sembolü Turabi kazandı.

Ünlüler ve Gönüllüler'in yarıştığı Survivor All Star’da Ünlüler takımı; Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Doğukan Manço, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Merve Oflaz, Fulya Keskin ve Berna Canbeldek'den oluşuyor.

Survivor All Star'da Gönüllüler ise; Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Bozok Gören, Taner Özdeş, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Seda Aktuğlu, Nadya Zagli ve Özlem Çalın'la mücadele veriyor.

ELENEN ÜNLÜLER TAKIMINDAN FULYA KESKİN OLDU
Dokunulmazlık sembolünü kaybeden Gönüllüler'de; SMS oylarıyla haftanın birincisi olan Anıl Tetik, Fulya Keskin'in karşısına Merve Oflaz'ı çıkardı. En az oyu alan Fulya Keskin bu hafta Survivor'a veda eden isim oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler