Survivor Merve işinden de oldu!

'Survivor Merve' işinden de oldu!

Son günlerde Acun Ilıcalı ile girdiği "yemek" tartışmasıyla gündemden düşmeyen Merve Büyüksaraç'ın başı dertten kurtulmuyor...

Survivor'ın adil bir yarışma olmadığını savunan ve yemek verildiğini öne süren Büyüksaraç'a Acun Ilıcalı 500 bin TL'lik tazminat davası açmış ve programın kamera arkası görüntülerinde bayıldığı anların montajsız halini yayınlamıştı. Ancak buna rağmen Büyüksaraç, geri adım atmadı. Bu durum Büyüksaraç'ın yıllardır bağlı bulunduğu ajansın sahibi ünlü koreograf Uğurkan Erez'i kızdırdı. Erez, yaptığı yazılı açıklamada Büyüksaraç'ın izni dışında medyada boy gösterdiğine vurgu yaptı ve Büyüksaraç ile yollarını ayırdığını belirtti.

Erez'in ajansının yaptığı açıklamada, Büyüksaraç'ın Survivor yarışmasının ardından iş etiğine aykırı davranışlarıyla gündeme gelmeye devam ettiğine işaret edildi. Konuyla ilgili detay vermekten kaçınan Erez ise "28 yıllık meslek hayatımda sadece ve sadece disiplin ve iş ahlakından ödün vermeyen modellerle calışmayı tercih ettim. Sevgili Merve'yi çok sevmeme rağmen; maalesef ajansımın kriterlerinin hiç birini yerine getiremediği ve ajans prensiplerini defaeten ihlal ettiği için kendisiyle yola devam etmemize imkan kalmamıştır" demekle yetindi. (Kaynak: haberturk.com)
 
Merve Büyüksaraç olayı doğruladı
Manken Merve Büyüksaraç, twitter'da kişisel hesabından yaptığı açıklamada "Ajansımın sahibi Uğurkan Erez'in işime son verdiği doğrudur. Bu yıl Show TV'de program yapan Uğurkan ağabime kırgınlığım yok. Sevdiğim biridir" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler