Survivor'da Akın adaya veda eden isim oldu

Survivor'da Akın adaya veda eden isim oldu

Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler'in bu hafta eleneni belli oldu.

Survivor'da finale çok az bir zaman kalırken gönüllüler arasından bir kişi daha elendi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllülerde Akın adaya veda eden isim oldu.

Akın elendikten sonra "Elendiğim için çok üzgünüm. Fakat arkadaşlarımla bir konuşma yapmıştım. Bir erkek elenmesi benim yaptığım matematik ve denklem üzerine önümüzdeki bir kaç Oyun takımın daha fazla şansı olacak. Çünkü Sahra bir şekilde Merve ile baş ediyor. Fakat ben bazı hız oyunlarında yetişemiyorum Ahmet Dursan'a ya da Gökhan'a. O yüzden Yiğit'le Turabi'nin daha fazla şansı olacağını düşünmüştüm. İnşallah onlardan da rica ediyorum benim matematiğimi haksız çıkarmazlar." dedi.
 
"ÇOK ZOR BİR İNSAN OLDUĞUMU SÖYLERLER"
Akın sözlerine şöyle devam etti: "Ben normalde İstanbul'daki hayatımda da yakın arkadaşlarım çok zor bir insan olduğumu söylerler. Mutlaka burada herkese ufak kırgınlıklar yaşatmışımdır. Bazılarının farkındayım bazılarını son günde öğrendim. Belki bazılarının hala farkında değilim. O yüzden hepsi haklarını helal etsinler. Çünkü hem karşı adada hem bu adada arkadaşlarla beraber yaşadım. Onlara hayatı zorlaştırdığım anlar saatler için özür dilerim hepsinden ayrı ayrı... Desteklerinden dolayı da teşekkür ederim." dedi.
 
ŞEBNEM FERAH'TAN ÖRNEK VERDİ
Konuşmasına devam eden Akın Şebnem Ferah'ın şarkısından örnek verdi. Başarılı yarışmacı, "Şebnem Ferah'ın şarkısı var bir kaç gündür aklımda. Onunla ilgili ufak bir şey söylemek isterim. İyi dostlar biriktirdim ben hepsi ailem oldu benim. O yüzden hem size teşekkür ederim bu güzel insanlarla tanışma fırsatı buldum sayenizden. Hem buradaki yarışmacı arkadaşlarımın hepsine teşekkür ederim. Karşı takımı da çok seviyorum ama geriye kalan son oyunlarda gönüllüleri destekleyeceğim. Hem dualarımla hem SMS'lerimle gönüllüler tarafında olacağım. Ama tabi 7 arkadaşımda kazasız belasız yollarına devam ederler." açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler