Survivor’da bu hafta kim elendi?

Survivor’da bu hafta kim elendi?

Survivor 2018 8. bölümde kim elendi? Survivor adaya ilk veda eden isim belli oldu. Ada konseyinde neler konuşuldu? SMS oylamasında elemeye çıkan yarışmacılar neler söyledi?

Adada bir eleme, bir diskalifiye! Survivor tutkunları merak ediyor: Survivor All Star Gönüllüler takımlarından ilk elenen isim kim? Acun Ilıcalı ilk ada konseyinde çıkan isimlere neden şaşırdı? Hakan Hatipoğlu mu Gamze Aksu mu kim sağlık sebepleri nedeniyle yarışmadan çıkarıldı? İşte Survivor’da ilk elenen isim ve ayrıntılar…

SURVİVOR’DA ELENECEK İSİMLER NASIL BELİRLENDİ?
Üç aday seçildi ve aralarından biri elendi Üç adaydan ilkini oylama sonucu, ikincisini bireysel dokunulmazlık oyunun kazanan Funda ve üçüncüsü ise haftanın en iyi performansını sergileyen Ramazan belirledi. Oylamada Cumali, Yağmur'u yazdı ve listeye girecek ilk isim oluşmaya başladı. Marcus, Birsen, Melih, Funda ve Anıl Cumali'yi yazdı. Oylamada 5 Cumali, 1 Marcus ve 1 Yağmur çıkınca diğer oylara gerek kalmadan ilk isim Cumali oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Funda, Yağmur'u seçti ve ikinci aday belli oldu. Ramazan ise Marcus dedi ve üç aday da belli oldu. Ardından SMS oylamasına geçildi.

KONSEYDE NELER KONUŞULDU
Marcus: Son günüm gibi geçirdim. Şartlar çok zordu. Bugün çok enerjiktim. Bir hafta yemek yemeden zor. Gerçekten son gün gibi oynadım. En sonda gözlerim doldu. Beni çok duygulandırdı. Çok kıran kırana geçti mücadeleler. Burada olmak çok rahat bir duygu değil. O kadar eziyet çekiyorsun ama gitmek istemiyorsun. Özel bir gün benim için kalmak istiyorum. Kaderde ne ise olacak.

Yağmur: Çok stres olmadım. Beklediğim bir şey değildi. Ben elimde olanla hiç yetinmedim hep daha fazlasını yaptım. Buradan gitsem de arkamda güçlü bir takım bıraktım. Buraya çıkmayı hep istedim. Kalırsam daha iyi performans sergileyeceğim. Hep adadaymışım gibiydi. Hep adada kalmak istedim. İyi olan kazansın.

Cumali: 5-6 senedir başvuruyorum baktım olmadı. Öyle bir şey yapmalıyım ki herkesin aklında kalmalı. Iğdır’dan İstanbul’a yürüdüm. Dört çocuğum için katıldım. Elenmezsem şampiyon olacağım. Geçtiğim her yerden insanlar bana destek verdi. Sporcu olmayan tek kişiyim yıllarca çobanlık inşaat yaptım. Bundan utanmıyorum. İnşaallah hayırlısı olur.

Acun Ilıcalı: İlk hafta genelde hiç iz bırakamayan elenir. Survivor’un izlenme sebeplerinden biri bu, ne olacağını anlamıyoruz. Genelde hep hatırladığım kadarıyla ilk hafta iz bırakmayanlar elendi. Şuan 3 isim var sanki bir buçuk aydır birlikteyiz. Yağmur’u burada tanıdım çok başarılı. Böyle kızlara karşı galip olmak çok zor. Marcus çok galibiyet aldı. Üç isim de şuan sanki 10. haftada gibiyim. Üzücü bir durum. Her vedada üzülürüm ama biri gitmek zorunda. Diğer bir durum Ramazan sana sorayım karşı takıma yolladığınız kişi All Star’da best ofa çıktı. Sizin Ecem’i göndermenize şaşırdım. Gitsin diyorsunuz beş gün sonra best ofa çıktı.

Ramazan: Ecem kötü bir yarışmacı değil ben zaten iyi olduğu için All Star’a ismini yazdım. Ecem’in gideceğini planlamamıştım.

Murat: Çok iyi bir takımız. Aldığımız ödüller o günün belli bir saate kadar götürüyor. Bizim bu kadar sevinmemizin sebebi onların da güçlü bir takım olması. Hepimiz başarı isteyen oyuncularız. Başarıyı aramamızı yanlış görmüyorum. Her oyunu alalım istiyoruz.

Nevin: Biz dünki konseyden sonra bugün inanarak oyuna çıktık. Yüreğimizi ortaya koyduk. Şeytanın bacağını kırmamız gerekiyordu.

ACUN ILICALI: GAMZE SURVİVOR’A DEVAM EDEMEYECEK
Acun Ilıcalı: Gamze doktor kontrolündeydi. Doktor Metin Kuş Gamze’nin Survivor’a devam edemeyeceğini söyledi. Şu anda Survivor macerası Gamze için bitti. Önümüzdeki günlerde yeni bir yarışmacı gelecek. Hakan hakkında şu an bilgim yok ileride devam edip edemeyeceği belli olacak. Doktorumuz çok hassas emin olmadığı sürece yarışmacının devam edip edemeyeceğine karar vermiyor. Bir yarışmacı iyi hissetmiyorum derse yarışmaya çıkmaz.

survivor-eleme-marcus-resim-02.jpgMarcus: Açıkçası içime doğdu. Sonuçta izleyicilerin kararı. Onlarla fazla tanışma imkanı bulamadım. Hoş bir duygu değil. Buraya savaşmaya gelmiştim. Daha yeni başlamıştık. Söyleyecek bir şey bulamıyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler