Survivorda Dağhan adaya veda etti!

Survivor'da Dağhan adaya veda etti!

Murat mı Dağhan mı sorusu yanıtını buldu.

Survivor'da Sms'e kalan Dağhan Külegeç ve Murat Ceylan arasında sms yarışını kaybeden isim Dağhan Külegeç oldu. Ünüler takımından Gönüllüler takımına dahil olan Dağhan Külegeç, şunları söyledi.
 
"Gitmek üzücü. Kendi adıma. Şahane bir 80 gün geçirdim. Bildiğimi zannetiğim şeyleri bilmediğimi fark ettim. Sonra onları tekrar öğrendim. Önce bir takımda başladım, sonra bir başka takıma geçtim. 35 yaşımda belirli dolgunluklara eriştim. Ama Hilmicem ve Murat daha 20'li yaşların başındalar. Onları ayırmadığım için çok mutluyum. İkisi beraber devam edecekler. Ben hep tepelerinde olacağım. Onlar için seviniyorum, kendim için üzülüyorum. Ben buaraya kadar gelmişsem ve seyirci 'bırak gençler yürüsün' demişse eğer bence şahane bir seçim yapmışlar. Ben mücadeleden kaçan, sıkıldığı için bunları söyleyen biri değilim. Benim samimiyetime inanıyorlardır. Sahnem bitti ve yerimi gençlere bırakıyorum. Seyirciler de aynı şeyi düşünmüşlerse onlara çok teşekkür ederim."
 
İlk önce ünlüler takımı ile vedalaşan Dağhan Külegeç, son olarak Hilmi Cem İntepe ve Murat Ceylan ile vedalaşarak yarışmaya veda etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler