Survivor’da milli mücadele! Survivor son bölümde neler oldu? Ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor’da milli mücadele! Survivor son bölümde neler oldu? Ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 2018'de son bölüme Acun Ilıcalı'nın sürprizleri damga vurdu. Ödül oyununu kazanan takım Romanya takımı ile karşılaştı. Hakan Hatiopoğlu adaya geri döndü. Adeta milli mücadeleye dönüşen Romanya-Türkiye maçını hangi takım kazandı?

Survivor 2018 All Star ile Gönüllüler’in nefes kesen mücadelelerine tanıklık etmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı, sürprizlerini açıklamaya devam ediyor. Kıran kırana geçen mücadelelerde hangi takım ucu ucuna ödülü kaybetti? Hangi takım Romanya takımı ile karşılaştı? Acun’un sürprizleri bitmedi. İlerleyen günlerde Türkiye-Yunanistan maçının müjdesi de geldi. İşte Survivor’da yaşanan yarışlar ve milli mücadele tadındaki maçta elde edilen skor…

Acun Ilıcalı: Survivor’da bugün sürpriz günü. Şaşıracaksınız. Eğer beni tanıyorsanız çok şaşıracaksınız. Sürprizlere hazır mısınız? Dünyada her şey ödül değil. Öncelikle Hakan birkaç hafta oynayamayacak takımın yanında olması için sorun yok dedi doktor Hakan şuan gelecek.

Hakan: Ben o gün direk buram yarıldı gibi hissettim. Hemen boyunluk takıldı omurilikte sorun olabilir dedi. Sanırım on gün oynayamayacağım. Allah hiç kimsenin ayağına taş bile değdirmesin dikkatli yarışın. Hepinizi seviyorum. Konseyde çok şey konuşacağız.

Acun: Sürprizlere hazır mısınız? Bu oyunu kazanan takım Romen takımın karşısına çıkacak. Hangi takım kazanırsa şuan Romen takım da mücadele veriyor, kazanan takım Romen takım ile karşılaşıyor. Romen takımı yenen takımın yeni bir ödülü olacak. Survivor International’e hoş geldiniz. Yunanistan ile karşılaşacaksınız onun dışında başka bir ülkeler de olabilir.Bu oyunu kazanan başka bir ödül kazanacak. Ödül: Hindistancevizli karamelli çikolota. Kakaolu marshmallowlu kek. Kazanan takıma kişi başı 3 tane.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?
Bildiğiniz bir Survivor parkuru sonunda topları kaleye sokmak gerekiyor.

All Star, Gönüllüler’i yendi ve Romanya ile karşılaşmaya hak kazandı. Gönüllüler ucu ucuna All Star’a yenildi.

Acun Ilıcalı: Anlamlı ve önemli bir ödül oyunu kazanan All Star. Romen takım ile karşılaşacaksınız.

Adem: Bu oyun çok önemliydi. Birçok milli sporcu var milli şuur ile yarışmayı çok iyi biliyoruz.

Nagihan: Çok mutluyum kendimi bulmaya başladım. Ben uzun zamandır spora ara vermiştim. Survivor’da bu milli duyguyu tatmayı umuyorum.

Nevin: All Star’ı tebrik ediyorum umarım buradaki gibi mücadele edip Romenleri yenerler.Bugün oyunu çok ufak bir  farkla kaybettik.Önemli olan kazanmak.

Anıl: Takımın çok iyi atışları var. Biz kötü atmıyoruz karşı taraf daha alışkın atıyor. Onlar umarım Romanya karşısında başarılı olurlar bunu Türk mücadelesi olarak görüyorum. Emre çok heyecanlı. Bir şeyler yapıyoruz ben çıkıyım diyor. Her şeyin fazlası zararlı.

Ramazan: Hakan’ın aramıza katılması bizi mutlu etti. İki yeni arkadaşımız var. Emre yerinde duramıyor.

Hakan: Bu kadar emek verip bu kadar Survivor olmayı istedikten sonra İstanbul’a dönmek beni üzerdi. Ben yokken iki arkadaş gelmiş. İpek’i gıyaben tanıyorum Emre çok değişik kanlı canlı biri. Barakada sohbet ettik. Cumali içini döktü. Ramazan ve Anıl uyuyordu ve Melih de oradaydı. Survivorda yanlış bir şey mi söylediler yaz cebine koy. Esas dönüşüm şu boynumdakini attıktan sonra olacak.

Murat: Çok enteresan bir şey oldu 2’de 0 oldu.

Nihat: Cumali beklentinin üstünde bir yarışmacı. Çok enteresan bir eli var. Benim Cumaliye karşı şansım tutmuyor.

Sema: Artık kafa kafaya mücadele ediyoruz. Hep ucu ucuna yeniyoruz. Daha dikkatli olmalıyız.

Murat: Bugün ne olursa olsun sayı vermeyeceğim. Ne takımımı ne de ülkemi asla ama asla yalnız bırakmam.

Adem: Romenlerle yaptığım boks maçlarını hiç kaybetmedim. Umarım bugün de inşaallah öyle olur.

Turabi: Ben oyunu beklediğim kadar dolmuş beklemedim. Takımca çok iyiydik ve kazandık. Romenlere karşı yarışırken yıldız gibi kayacağım rakibin yapacağı tek şey dilek tutmak olacak.

ROMANYA-TÜRKİYE KARŞILAŞMASI

Acun Ilıcalı: Türkiye-Romanya maçına hoş geldiniz. Romen takım yaklaşık 2 aydır burada ve bizim yaptığımız bir prodüksiyondalar. Çok değerli oyuncular ve sporcular var. Kirita, Bursaspor’da oynadı. Kirita ilk kez Ümit Karan yüzünden kırmızı kart görmüş.

survivor-romanya-turkiye-resim-02.jpgKirita: Bizim için çok zor 2 aydır buradayız ama Türkiye için hazırız.

Turabi: Bütün hayatını Survivor’a vermen lazım sonra rakiplerinize hepinizi tek tek yeneceğim demen lazım sonra iki kez şampiyon olursun.

Acun: Kazanan takım ünlü bir restoranda yemek yiyecek. Takımda 3 kız 5 erkek oynayacak.

Hilmi Cem başarılı performansı ile göz doldurdu, rakibini yendi

Türkiye iyi başlamıştı ancak üst üste sayı kaybetmeye başladı, heyecan doruğa çıktı.

Oyun sırasında sakatlanan Turabi’nin parmağı çıktı, doktor müdahale etti.

Turabi yine de oynamak niyetinde. Nihat Doğan, “Ben de oynamak istiyorum kafanıza göre oyuncu çıkarıyorsunuz ben de oynamak istiyorum biz de piknik yapmaya gelmedik bize de sorun, yokmuşum gibi davranmayın bu saatten sonra oynamak istemiyorum. Ama bir sorun. Amigoluk mu yapacağız burada?” şeklinde tepki gösterdi.

Oyun sırasında Turabi büyük bir şanssızlık yaşadı küçük bir farkla sayı verdi.

Son iki sayıda en iyi 2 kadın ve en iyi 2 erkek karşılaştı.

Nagihan ile Roksana karşılaştı. Roksana kazandı.

Türkiye: 8 Romanya:9

Son sayı oldukça önemli Hilmi Cem ile Ionut karşılaştı.Ve Ionut kazandı.

Türkiye: 8 Romanya:10

Merve gözyaşlarına boğuldu: Yemek umrumda değil bu apayrı bir şey…

All Star büyük bir moral bozukluğu yaşadı.

Acun: Çok alınmış gibi görülen sonra üst üste kaybedilen bir oyun. Çok üzülmemenizi istiyorum.

Merve: Kelimeler boğazımda düğümleniyor. Oynamak çok isterdim ama sakatım. Aramızdaki sorunlar nedeniyle kaybettik. Yemek umrumda değil. Kazanmayı çok istedim. Yemek umrumda değil. Onları tebrik ediyorum. Sorunlarımızı umarım en kısa zamanda çözeriz.

Ümit: Romanya takımını tebrik ederim. Aramızdaki sorunları çözmeliyiz. Aramızda büyük sorun çıktı. Romanya büyük çıkış yaptı. Tebrik ederim.

Kirita: Türkiye bravo.

Acun: Romanya ile yine oyunlar olacak.

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDEN ÖZET GÖRÜNTÜLER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler