Tahiroğlu'nu da uçurdular!

Tahiroğlu'nu da uçurdular!

Oynarsan, seninle de oynarlar...

Kamu Hastaneleri Birliği Çankırı Genel Sekreteri Dr. Mehmet Tahiroğlu görevden alınarak Ankara İl İdare Başkanlığına atandı.

Hatırlanacağı gibi Tahiroğlu; Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. İsmail Çağatay Topcu'nun görevinden uzaklaştırılması operasyonunda aktif rol aldığı iddia edilmişti.

Kulislerde Tahiroğlu'ndan boşalan Genel Sekreterlik koltuğuna Çankırı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. İbrahim Coşkuner'in atanacağı yönünde bilgiler dolaşmakta.

BAŞHEKİMLİK KOLTUĞUNA TALİP OLAN YOK!
Öte yandan, Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimliği koltuğu için hastanede görevli isimlerden bazılarına 'başhekimlik' teklifinin yapıldığı ancak bu güne kadar kimsenin teklif edilen görevi kabul etmediği öğrenildi.

Gelen tekliflerin rağbet görmemesinin en temel nedeni olarak da görevden uzaklaştırılan Opr. Dr. İsmail Çağatay Topcu işaret edilerek "Üstlendiği görevi layıkıyla yerine getirme gayretinde olup da kirli ayak oyunları ile görevinden uzaklaştırılanları görünce, o makamlarda olmanın ne anlamı var?" savunmasının yaygınlaştığı bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
27 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler