Takozla öldürüp cesedini yakmış

Takozla öldürüp cesedini yakmış

Yanmış cesedi bulunan kadının şüpheli kocası yakalandı. Suçunu itiraf eden adam ‘Takozla başına defalarca vurdum. Ölünce cesedini yaktım’ dedi.

Kadına yönelik şiddetin karanlık çetelesine bir çentik de Karaman’dan...  Geçen pazartesi yol kenarında yanmış kadın cesedi bulunması üzerine harekete geçen jandarma ileride yoldan çıkıp kaya parçalarına çarptığı sanılan bir otomobili de terk edilmiş halde buldu. Erdoğan Uysal’a ait olduğu saptanan otomobilde koltukta kan izleri, bagajda da kadın ayakkabısı ve küpe bulundu. İki olayın birbiriyle bağlantılı olabileceği üzerinde duran jandarma, Erdoğan Uysal’ya ulaşmaya çalıştı. Ancak Erdoğan Uysal ve eşi Emine Uysal’ın pazar günü evden ayrıldıktan sonra dönmediği saptandı. Emine Uysal’ın annesi morgtaki yanmış cesedi teşhis edince jandarma katil zanlısı olarak koca Uysal’ın peşine düştü. Şüpheli Uysal, Eskişehir’de yakalandı.

ELBİSELERİNİ DEĞİŞTİRMİŞ
Sorgusunda, cinayeti itiraf eden zanlı, olaydan sonra kanlı elbiselerini değiştirip otostopla Eskişehir’e gittiğini söyledi. Dün Cumhuriyet savcısına cinayeti nasıl işlediğini soğukkanlılıkla anlatan Uysal, eşiyle 9 ay önce evlendiğini ve her ikisinin de ikinci evlilikleri olduğunu belirtti. Uysal, eşinin şizofreni hastası olduğunu öne sürdü.
Eşiyle tartıştıklarını iddia eden zanlı, “Psikolojik sorunları vardı. Şizofreni hastasıydı. Son zamanlarda üzerime çok geliyordu. Ailevi sorunlarımız da büyüdü. Öldürdüğüm gece de bunalıma girdim. Takozla başına vurdum. Sonra araçtan indi, kaçmak için giderken 5-6 adım atıp yere yığıldı. Peşinden gidip defalarca yine takozla vurdum. Öldüğünü anlayınca da üzerine benzin döküp yaktım. Sonra da kaçtım” dedi. Şüpheli adliyeye sevk edildi. (kaynak: milliyet.com.tr)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler