Taksi şoförü o geceyi anlattı!

Taksi şoförü o geceyi anlattı!

Günlerdir ortaya çıkmayan taksici vicdan azabından hastalanıp yatağa düşmüş...

Defne Joy Foster'ı ölü bulunduğu eve götüren taksi şoförü Nusret T. sonunda ortaya çıktı. Nusret T. gördüklerini Savaş Ay'a anlattı.
 
Olay çetrefil bir hal aldığı için gözaltına alınırım korkusu ile ortaya çıkmayan taksi şoförü: "Ben 3 çocuk babası, işinde gücünde bir adamım, huzurum kaçar diye sustum." dedi" Nusret T. olay gecesi olanları ise şöyle anlattı:
 
"Defne Hanım'ı televizyondan bilir tanırım. Ama o gece sadece tanıdık bir yüz olarak göründü gözüme. 2 gün sonra bir gazetede olayı okuyup bardan çıkarken çekilmiş fotoğrafları görünce kim olduğunu anladım. Eşime bile 5-6 gün sonra anlattım. Çocuklarımın siz gelince haberi oldu. Günlerdir stres içindeyim. Vicdan azabı bir yandan, işimin aksama endişesi diğer yandan... Hastalanıp yatağa düştüm inanın.

'SURATI ASIKTI' 
Sabah 04.30 sularıydı, barın önüne gittim. 2 genç adam "Göztepe'ye gideceğiz" dedi, biri öne diğeri arkaya oturdu. Tam kalkarken; "Az bekle, 2 arkadaş daha geliyor" dediler. Kapı açıldı, içeri önce genç bir kadın, bir de adam bindi. Genç kadın ikisinin arasındaydı. Dikiz aynasından baktım ve kadını bir yerlerden hatırlar gibi oldum ama çıkaramadım. Çok asık, yorgun suratlıydı. Daha fazla bakmak ayıp olur diye ilgilenmedim. Dolmabahçe tarafına geldiğimizde arkadaki 2 erkek bir şeyler konuştu ama tam duyamadım. Kadın karşıya gidene kadar hiç ses çıkarmadı. Genç adamlar da fazla konuşkan değildi. Sadece köprüyü geçerken, bir de turnikelerle, eve yakın yerlerde erkekler konuştu. Havadan sudan şeylerdi konuştuklar İniş sırasındaki durumlar nasıldı? Önce bir evin önünde durduk. İlk binenler orada indi. Kadın ve genç adam biraz daha ilerideki başka bir apartmana kadar taksiyi sürmemi istediler. "Tamam" dediler durdum. Adam indi, kadın sonra çıktı ve ileride durdu. "Kaç para?" dedi. 34 lira tutmuştu. 35 verdi, "Üstü kalsın" dedi. Kadının zorla inip bindiğini, zorla geldiğini hiç sanmıyorum. Öyle olsa bir şeyler söyler, sesini yükseltirdi. Yine de normal durumda olduğunu sanmam. Ben yılların gece şoförüyüm. Hem de Beyoğlu'nda duraklarda. Bilindik sarhoş hali yoktu Defne Hanım'ın. Ama çok sessiz, sakin, kıpırdamadan duruyor gibiydi. Biz öyle şeylere karışmayız. Paramı alınca durağıma geri döndüm. Polis ya da savcı sizin yazınızdan sonra beni arayıp bulur da ifade vermemi isterse elbette bildiklerimi anlatırım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler