Taksim Metrosunda intihar!

Taksim Metrosu'nda intihar!

Genç bir kadının kendisini metronun raylarına bıraktığı iddia ediliyor...

Olay, saat 18.00 sıralarında Taksim-Hacıosman Metrosu Taksim istasyonunda meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, istasyonda tren bekleyen yolculardan 40-45 yaşlarında bir kadın raylara atladı.

Henüz kimliği belirlenemeyen kadın, 4 Levent'ten Taksim yönüne giden trenin vagonu altında kaldı. Kafası kopan kadın feci şekilde can verdi. Bir görgü tanığı, kadının tren perona girerken önüne atlayarak rayların arasına düştüğünü, trenin de üzerinden geçtiğini söyledi.
 
İhbar üzerine olay yerine ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İstasyonda güvenlik şeridi çeken polis incelemelerde bulunurken, Taksim-Osmanbey arasındaki seferler iptal edildi. Taksim Metrosu'nun kepenkleri tamamiyle indirilerek giriş çıkışlar yasaklandı. Sadece metroda o sırada seyahat halinde olan yolcuların gidecekleri istasyona kadar sefer devam etti.
 
Taksim istasyonunun yolcu grişine kapatılmasının ardından çalışma başlatan itfaiye ekipleri, uzun uğraşlar sonucu ulaştıkları kadının cesedini tren vagonunun altından çıkardı. Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekiplerinin çalısması ve Cumhuriyet Savcısı'nın talimatından sonra ceset olay yerinden kaldırıldı. Polis, raylarda can veren kadının kimliği tespit etmeye çalışıyor.
 
Yaşanan olay nedeniyle Taksim istasyonu seferlerinin iptali ve seferlerin gecikmeli olarak yapılması vatandaşların tepkisine neden oldu. İş çıkışı olması nedeniyle büyük yoğunluk yaşanan metro hattında "Teknik bir arızadan dolayı seferlerimiz gecikmeli olarak yapılmaktadır. Taksim-Şişhane istasyonları işletmeye kapatılmıştır. Seferlerimiz Hacıosman-Osmanbey arasında yapılacaktır" anonsları ile vatandaşlar uyarıldı.
 
Belediyeden açıklama
 
Taksim Metrosu'nda meydana gelen olay sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada şöyle denildi: Hacıosman metrosu Taksim istasyonunda bir vatandaşın raylara atlaması sonucu kaza meydana geldi. Adı henüz belirlenemeyen 40-45 yaşlarında bir bayan hayatını kaybetti.  Kaza nedeniyle seferler aksamalı olarak yapılıyor. Taksim istanyonu gecici olarak seferler kapatıldı. Görgü tanıklarının ifadesine göre bayanın intihar ettiği belirtiliyor. Seferler Osmanbey Hacıosman  hattında normal devam ediyor. Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekiplerinin çalısması ve Cumhuriyet Savcısı'nın talimatından sonra seferler normale dönecek."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler