Taraf yazarı bombayı patlattı!

Taraf yazarı bombayı patlattı!

Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu “ Şike operasyonunda 3.dalga kesinlikle olacak. Bu nedenle Savcı Mehmet Berk izine çıkmadı.” dedi.

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Telegol programına telefonla bağlanan Taraf Gazetesi yazarı Mehmet Baransu, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Futbolda şike operasyonunda 3. dalga operasyonunun olacağını öne süren Mehmet Baransu “Kulağımıza gelen bilgiler 3. dalganın kesinlikle olacağı yönünde.” diye konuştu.

3.DALGA GELİYOR
3.dalgada 50 kişilik bir isim listesinden bahsedildiğini kaydeden Baransu, bu listede ünlü isimlerinde bulunduğunu söyledi. Baransu sözlerini şöyle sürdürdü;

3.dalga bence olacak. Yaklaşık bir 50 kişilik bir isimden söz ediliyor. Bu isimlerin tamamını emniyet bir seferde almak için çağırabilir yada göz altıları olabilir, yada parça parça mı olur onu bilemiyorum. Kulağımıza gelen bilgiler 3.dalganın kesinlikle olacağı yönünde. Yunus Egemenoğlu’nun bu operasyonda ismi geçiyor. Bir gün sonra ben şüpheli olduğunu yazdım ve savcının bundan dolayı federasyona belge vermediğini söyledim.

O İSMİ AÇIKLAYABİLİRİM
Federasyonun üst düzey yetkilisi ile tam 4 kez görüştüm. Yunus Egemenoğlu’nu bu tür işlerin içerisine sokmayacaklarını ve uzaklaştırdıklarını söylediler. Eğer UEFA ile görüşmeye Yunus Egemenoğlu’da giderse ben belki bu ismi de açıklayabilirim. 4 gün önce bana başka konuşup, 4 gün sonra UEFA’ya gönderiyorlarsa, kimse kusura bakmasın TFF bir gün bile beklemesin, fazlasıyla benim açımdan görevde kalmıştır.

TFF YARGI ÖNÜNE ÇIKABİLİR
TFF bu operasyonda hukuk kurallarını uygulamazsa yargı önüne çıkar. Biz birkaç tane futbolcu ismi duyuyoruz ve hakemler duyuyoruz. Önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz. Savcı Mehmet Berk’in bir izne çıkma ihtimali vardı, bu konuşuluyordu. Eğer savcı izine çıkmamışsa yaklaşık bir 50 kişinin şike soruşturmasında ifade vereceklerini biliyoruz.

SAVCI, FEDERASYONA “LİG 12 TAKIMLA BAŞLASIN” DEDİ.
Savcının iddiası, aslında Federasyon için yeterli. Federasyonun iddianameyi beklemesine gerek yok. Ben savcının federasyon yetkililerine şunu dediğini çok iyi biliyorum. “Ligi 12 takımla oynatın.”

TÜRK FUTBOLU TEMİZLENMELİ
Mehmet Baransu, hukuka vurgu yaptığı açıklamasında Aydınlar’ı da şikeye ortak olmakla suçladı. Baransu şöyle konuştu: “Gerekirse 18 takımın tamamı düşürülsün, yeter ki Türk futbolu temizlensin. Hukuk neyse onun gereği yapılmalı. Yapmazlarsa giderler. Eğer hukuğun gereğini yapmıyorsanız şikeye ortaksınız demektir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler