Tarafta deprem!

Taraf'ta deprem!

Ahmet Altan ve Yasemin Çongar istifa etti!

Taraf Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Başyazarı Ahmet Altan ile gazetenin genel yayın yönetme yardımcısı Yasemin Çongar, istifa etti. İstifayı Ahmet Altan twitter hesabından "The End" şeklinde duyurdu. Taraf'ın yazı işleri müdürü Kurtuluş Tayiz de twitter hesabından, "Bu haberi vermek zorunda kaldigim icin uzgunum. Ahmet Altan ve Yasemin Congar Taraf'tan istifa etti" ifadelerini yazdı. İstifa habeleri medyada şok etkisi yaratırken, Neşe Düzel'in de istifa ettiği iddia ediliyor. 

Ahmet Altan'dan boşalan genel yayın yönetmenliği koltuğuna Yıldıray Oğur'un getirildiği belirtilirken, gazetede çalışan ekibin de istifa hazırlığı içinde olduğu gelen bilgiler arasında.
 
BAŞAR ARSLAN: YORULDULAR
 
Bu arada Taraf'ın sahibi Başar Arslan, istifalarla ilgili olarak T24'ün sorularını yanıtladı. Arslan, ayrılık gerekçesi olarak "Çok önemli işler yaptılar ve yoruldular. Geldiğimiz noktada bir anlayış farkı oluştu" dedi. Arslan, şunları söyledi:
 
"Taraf'ı lağvetme, kapatma söz konusu değil. Taraf yoluna devam edecek. Çok büyük hizmetleri oldu, çok önemli işler yaptılar. Türk demokrasi tarihine geçtiler. Ama yoruldular, geldiğimiz noktada bir anlayış farkı oluştu.  Ahmet Altan'la elbette dostluğumuz sürecek."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler