Taraftardan büyük destek bekliyoruz

"Taraftardan büyük destek bekliyoruz"

Çankırıspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, Alanyaspor maçı için konuştu: Hedefimiz galibiyet

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Çankırıspor'un teknik direktörü Hakan Yılmaz, "Taraftardan büyük destek bekliyoruz, hedefimiz bu maçtan galip gelmek" dedi.

Yılmaz, yaptığı açıklamada taraftara seslenerek destek istedi. Kötü tezahüratın futbolcuları olumsuz etkilediğini ifade eden Yılmaz, şunları söyledi:

"Pazar günü kendi evimizde oynayacağımız Alanyaspor karşılaşmasında hedefimiz galibiyet. Taraftarımızdan, büyük destek bekliyoruz. Taraftarımız, maç kaybettiren değil, maç kazandıran taraftar olsun. Yani takımımızın yanında olsunlar ve oyuncularımızı desteklesinler. Kötü tezahürat, bütün takımları ve oyuncuları olumsuz bir şekilde etkiler. Bunun çok örnekleri var. Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi büyük takımların oyuncuları bile maç içindeki kötü tezahüratlardan etkilenirler. Bunun için diyorum ki, taraftarımız, bu maçta bize büyük bir destek versin. İnanıyorum ki bir galibiyet her şeyi çözecek."

HAKEM TRİOSU BELLİ OLDU
Öte yandan Pazar günü Çankırı Atatürk Stadında oynanacak olan Çankırıspor - Alanyaspor karşılaşmasını yönetecek hakem triosu belli oldu. Pazar günü saat 13.30'da başlayacak olan karşılaşmayı Muğla bölgesinden Ali Şalk yönetecek. Şalk'ın yardımcılıklarını ise yine aynı bölgeden Tandoğan Uysal ve Yusuf Yaratıcı yapacaklar. Maçın 4'üncü hakemi ise İzmir bölgesinden Ozan Soykan.

Grupta oynanacak diğer maçların programı şöyle:
Adana Demirspor - 1461 Trabzon
Adıyamanspor - Kırklarelispor
Körfez Futbol Kulübü - Ünyespor
Altınordu - Kızılcahamamspor A.Ş.
Mardinspor - Eyüpspor
Denizli Bld. - Beypazarı Şekerspor
Sarıyer - Fethiyespor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler