Taraftarlardan Bursaspora tehdit

Taraftarlardan Bursaspor'a tehdit

25 kişilik Bursaspor taraftarı tesisleri basarak takımı tehdit etti.

Ertuğrul Sağlam yönetiminde 3 sezon önce Spor Toto Süper Lig'e damgasını vuran, şampiyonluk kupasını ilk kez müzesine taşıyarak herkesin alkışını toplayan Bursaspor'un geçtiğimiz hafta ortası yaptığı bir antrenmanda "skandal" sahnelerin yaşandığı ortaya çıktı.
 
Herkesten gizlenen bu olayın yeşil-beyazlı takımın tesislerinde yaşandığı bildirildi. Akhisar Belediyespor maçına hazırlanan yeşil-beyazlı takımın ligde aldığı kötü sonuçlar, taraftar gruplarını da ayağa kaldırdı. 25 kişi olduğu ileri sürülen bir grup taraftar, Bursaspor'un antrenmanını basarken önce yazılı ve görsel medyaya çekim yapmamaları konusunda sert uyarılarda bulundu.
 
Antrenmanı takip eden gazeteciler, taraftarların yoğun baskısı sonucu fotoğraf makineleri ve kameralarını yere bırakmak zorunda kaldı. Hatta taraftarlar ne olur, ne olmaz diye gazetecilerin başına iki de nöbetçi dikti. Geri kalanlar ise Bursasporlu futbolcuları çalışma sahasının ortasında topladı. Teknik Direktör Christoph Daum ile yardımcılarının ise bu gelişmeleri korku dolu gözlerle kale arkasında takip etmek zorunda kaldıkları öğrenildi.
 
YÖNETİMDEN SES ÇIKMADI
Yeşil-beyazlı taraftarların, olup biteni şaşkınlıkla izleyen futbolcuları, "Artık adam gibi oynayın, bu formanın hakkını verin. Size üç hafta daha süre tanıyoruz. Ya toparlanırsınız, ya da üç hafta sonra buraya elimizde sopalarla geliriz" diyerek tehdit ettikleri belirlendi. Yaşanan skandalla ilgili Bursaspor Yönetimi'nden şimdiye kadar tek ses çıkmadı. Yeşil-beyazlı kulüpten bireysel veya kurumsal olarak hiçbir açıklama yapılmazken, olayın şahidi olan yazılı ve görsel medyanın da konuyu gündeme getirmemesi ayrı bir skandal olarak nitelendirildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler