Tarhan: Özka Lastik A.Ş. yeni yatırım yapacak!

Tarhan: Özka Lastik A.Ş. yeni yatırım yapacak!

Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan, Ak Parti milletvekili Nurettin Akman'ın açıklamasındaki yanlışlığa (!) dikkat çekti.

Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan, yaptığı yazılı açıklama ile, Ak Parti milletvekili Dr. Nurettin Akman'ın Özka Lastik A.Ş. ile ilgili yapmış olduğu basın açıklamasındaki yanlış ve eksikliğe dikkat çekti.

Tarhan, milletvekili Akman'ın açıklamasında yer alan "Ülkemizin önde gelen lastik firmalarından İzmit’te faaliyet gösteren Özka Lastik (3) Fabrikasını Çerkeş ilçemize naklediyor." ifadelerinin kamuoyunca yanlış anlaşılabileceğini  belirterek şunları söyledi:

ÖZKA LASTİK MEVCUT YERİNDE İMALATINI SÜRDÜRECEK
"İlçemizde yatırım yapmayı planlayan Özka  Plastik-Kauçuk Sanayi ve Ticaret A.Ş ile ilgili  son birkaç gündür yapılan haber  ve içerikler kamuoyuna yanlış  ve eksik aksetmektedir.

Özka  Plastik-Kauçuk Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şerif Kanık ile Sayın Kaymakamımız Yasin Öztürk ve  Organize Sanayi yönetim kurulumuz ile  beraber  yapılan görüşme neticesinde talep edilen yer olan Çerkeş Organize Sanayi alanı ve E-80 Karayolu üzerindeki Sanayi alanının bir kısmının Özka  Plastik-Kauçuk Sanayi ve Ticaret A.Ş’ne  tahsis edilmesi konusunda ön mutabakat sağlanmıştır.Bu mutabakatın kısa zamanda protokole bağlanması için gerekli çalışmalar devam etmektedir.

Bu ön anlaşmaya göre; Şirketin, Özka Plastik, Özka Körük  ile Özka Lastik’in ilave yatırımları, kapasite artırma planları ve yeni ürünlerinin yer alacağı kısımların tamamı İlçemizde kurulacak tesislerde hizmet verecektir.

Özka Lastik ise mevcut yerinde hizmet vermeye devam edecektir.

Özka  Plastik-Kauçuk Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin ilçemizi  seçmesinde emeği geçen tüm kurum ve kuruluşların yöneticileri ile Sayın Valimiz Şemsettin Uzun Beye ve Çankırı Milletvekillerimiz sayın Nurettin Akman’a, Suat Kınıklıoğlu’na ve Ahmet Bukan’a teşekkürü borç bilirim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler