Taş Mektepliler 3 Mayıs'ta Çankırı'da buluşuyor

Taş Mektepliler 3 Mayıs'ta Çankırı'da buluşuyor

Çankırı Taş Mekteplilerin geleneksel buluşması bu yıl 3 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Taş Mektepliler’in ve Çankırı Lisesi mezunlarının geleneksel hale getirdikleri Çankırı buluşmasında 10. yıl coşkusu yaşanıyor. 2005 yılından bu yana aralıksız ve coşkulu bir şekilde Çankırı’'da bir araya gelen Taş Mektepliler, 10. yıl buluşmasının hazırlıklarını sürdürüyorlar.
 
Vali Vahdettin Özcan ve Belediye Başkanı İrfan Dinç’'i ziyaret ederek hem davet eden hem de destek talebinde bulunan Taş Mektepliler, “"Sayın Valimize ve Sayın Belediye Başkanımıza yaptığımız ziyaretler çok olumlu geçti. Kendileri imkanları ölçüsünde programlarımıza katılacaklarını ve her türlü desteği de vereceklerini kaydettiler. Bu durum bizleri ziyadesiyle memnun etti”" açıklamasında bulundular.
 
10. Yıl Buluşmasını 3 Mayıs 2014 tarihinde yine Çankırı’'da gerçekleştirilecek olan Taş Mektepliler ve Çankırı Lisesi mezunlarının gün boyu etkinlik programı şöyle:
 
3 MAYIS 2014, CUMARTTESİ
14.00  Taş Mektep’te Buluşma (Fotoğraf Sergisinin gezilmesi)
15.00  Anıt Alanı (Çelenk sunulması - Saygı duruşu ve İstiklal Marşı)
15.15  100. Yıl Kültür Merkezi Galeri Salonu’nda Sn. Sevgi Sancak Aytaç'’ın                                               El Sanatları Sergisi’nin Açılışı - Müzenin gezilmesi. 
19.30  Büyük Otel'’de 10. Yıl Yemeği
21.00  Havai Fişek Gösterisi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler