Tatil bilançosu: 64 ölü, 511 yaralı

Tatil bilançosu: 64 ölü, 511 yaralı

Bayram öncesi yapılan uyarılara ve alınan tüm önlemlere rağmen 4.5 günlük tatilde trafik kazalarında bilanço yine ağır oldu.

Bu bayram tatilinde meydana gelen kazalarda 64 kişi öldü, 511 kişi de yaralandı. Tatilinin başladığı arife günü olan 7 Ağustos çarşamba günü Konya, Balıkesir, Kastamonu, Sakarya, Muğla, Adana, Kastamonu, Gaziantep, Muğla ve Antalya’daki kazalarda 9 kişi hayatını kaybetti 54 kişi de yaralandı.
 
Bayramın birinci günü olan 8 Ağustos Perşembe günü Tekirdağ, Kırıkkale, Eskişehir, Bilecik, Yozgat, Ordu’daki kazalarda 13 kişi hayatını kaybederken, 64 kişi de yaralandı. Bayramın ikinci gününde kazalar can almaya devam etti. Cuma günü İzmir, Antalya, Çorum, Bursa, Kırıkkale, Tekirdağ, Gaziantep, Çanakkale, Bilecik, Yozgat, Hakkari, Kahramanmaraş, Uşak’taki kazalarda 16 kişi öldü, 48 kişi de yaralandı.
 
Cumartesi 18 kişi öldü
Cumartesi günü de Adıyaman, Amasya, Bursa, Denizli, Muğla, Bolu, Samsun, Sakarya, Tekirdağ, Konya, Batman’daki kazalarda 18 kişi hayatını kaybederken, yaralanan 40 kişi de çeşitli hastanelere kaldırıldı.
 
Bayramın bitmesi ardından pazartesi günü işlerinin başında olmak isteyen binlerce aile son iki gündür yollara dökülürken, özellikle İstanbul yolunda trafik adım adım ilerleyebildi. Dün akşam saatlerinde Bingöl Uşak ve Denizli’de meydana gelen trafik kazalarında 39 kişi yaralandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler