Tecavüz edilip boğulmuş!

Tecavüz edilip boğulmuş!

Kırşehir'de evlerinin önünde oynarken

kaybolan 4 yaşındaki küçük Kamuran'ı tecavüz ettikten sonra hunharca öldürdüğü düşünülen 17 yaşındaki genç, sorgusunun ardından Kırşehir Adliyesine çıkarıldı.

Olay, Kırşehir merkez Yenice Mahallesi 192. Sokakta bir apartmanın çatı katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kuşdilli Mahalesindeki evlerinin önünden kaybolan ve MOBESE kayıtlarına göre son olarak saat 15.30 sıralarında kimliği belirsiz bir kişi ile birlikte görülen küçük kız, yanındaki şahısla Eski Sanayi Kavşağından geçerek gözden kayboldu.

Geniş çaplı soruşturma başlatan Kırşehir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ve diğer şube ekipleri, inşaatları ve tüm boş alanları aramaya koyuldu. MOBESE kameralarında çıkarılan eşkal üzerinde aramalara devam eden ekipler, Yenice Mahallesi 192. Sokakta şüpheli bir şahsı bisiklet üzerindeyken gözaltına aldı. İsminin A.A. (17) olduğu öğrenilen şüphelinin çıktığı evde yapılan aramalarda, küçük bir çocuğa ait eşyalar bulundu.

İlk belirlemelere göre küçük Kamuran'ın izine rastlayamayan emniyet ekipleri, çatı katında çarşafa sarılmış vaziyette bir cesede rastladı. Çatı katındaki ikinci bacanın arkasına konulan cesedin Kamuran'a ait olduğu belirlendi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ölüm raporu tutulan küçük Kamuran'ın üstündeki giysilerin çıkarıldığı, darp edilip boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Küçük kızın cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Çevrede geniş güvenlik tedbiri alan emniyet ekipleri, vatandaşın tepkisi üzerine zor anlar yaşadı.

Olayda gözaltına alınan 17 yaşındaki Arif A'nın bir temizlik şirketinde çalıştığı ve suçunu itiraf ettiği belirtildi. Küçük Kamuran'ı şeker verme bahanesi ile kandırdığını söyleyen Arif A'nın uzun süredir sokaklarda yatıp kalktığı ve çevredeki vatandaşlar tarafından bakıldığı ifade edildi.

Gözaltına alınan şahıs, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Çevrede geniş çaplı güvenlik tedbiri alan Kırşehir polisi, panzerlerle ve tüm ekipleri ile adliyeyi abluka altına aldı. Muhtemel bir saldırıyı önlemeye çalışan emniyet güçleri Küçük Kamuran'ın akrabalarını da sakinleştirmeye çalıştı. (Kaynak: haberturk.com/iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler