Tecavüzcü baba hapiste intihar etti

Tecavüzcü baba hapiste intihar etti

Erzurum'da 13 ve 10 yaşlarındaki iki kızına tecavüz iddiasıyla tutuklanan 39 yaşındaki Muammer K.'nın intihar ettiği bildirildi.

Olay merkez Yakutiye ilçesine bağlı Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi'nde meydana geldi. 4 kız çocuğu babası Muammer K., 7 yıl önce eşinden boşandı. Çocukların velayeti babada kaldı.
 
Boşandığı eşi Y.S. Erzincan’da başka biriyle evlendi. İki yıl önce büyük kızı Z.K. annesini arayarak babasının kendisine tecavüz ettiğini bildirdi. Annenin şikayeti üzerine ifadesi alınan Muammer K. suçlamaları reddetti. Muammer K.’nın iftira şikayeti üzerine eski eş Y.S. tutuklandı. Y.S. 4 ay sonra cezaevinden çıktı.
 
Babasının kendisine ve kızkardeşi R.K.’ya da tecavüz etmeye başladığını ileri süren Z.K., annesinin isteği üzerine olayı polise anlattı. Babaannesi ile aynı evde yaşadıklarını söyleyen Z.K., tehdit ve dayakla babasının kendisine ve bir ay önce de kardeşi R.K.’ya tecavüz etttiğini iddia etti. İşsiz Muammer K., geçen 2 Ağustos’ta tutuklandı. Z.K. ile R.K., sosyal hizmetlere teslim edildi. Evdeki diğer iki küçük kız H.K. ve A.K. ise öz anneleri Y.S.’ye verildi.
 
Tutuklu Muammer K. önceki gün, Erzurum E Tipi Cezaevinde kaldığı koğuşun havalandırma boşluğunda ayakkabı bağcığıyla kendini asarak yaşamına son verdi. Soruşturmayı yürüten savcılık, Muammer K.’nın ölümü üzerine tecavüz dosyası hakkında takipsizlik kararı verdi. Muammer K.’nın ölümü ve cezaevine ayakkabı bağcığı nasıl elde ettiğiyle ilgili de ayrıca soruşturma başlatıldı.
 
Öte yandan Muammer K.’nın sosyal paylaşım sitesinde kız çocuklarına yönelik oyunlar oynadığı ve fotoğraflar paylaştığı da belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler