Tecavüzü intihar mektubunda açıkladı

Tecavüzü intihar mektubunda açıkladı

Tecavüz uğrayarak hamile kalan 17 yaşındaki kız, mektup bırakarak intihar etti.

TUNCELİ’nin Ovacık İlçesinde oturan 17 yaşındaki E. A., dün akşam saatlerinde evde çamaşır suyu ve çok miktarda ilaç içerek intihar etti. Genç kız bıraktığı mektupta, ilçede G.D. adındaki kişinin kendisiyle zorla birlikte olup hamile bıraktığını yazdı.

Dün akşam saatlerinde eve giden anne S. A., dış kapının kilitli olduğunu görünce kızının dışarı çıkmış olabileceğini düşünerek komşuya gitti. Bir süre sonra tekrar gittiği evlerinin halen kilitli olduğunu gören anne S. A. durumu polise bildirdi. Eve gelen polisler kapıyı kırarak içeri girdiğinde 17 yaşındaki E. A.’nın cesediyle karşılaştı. Kızın yapılan ilk muayenesinde çamaşır suyu ve çok miktarda ilaç içerek intihar ettiği belirlendi. Ovacık Cumhuriyet Savcılığı kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için kızın cesedini Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.

İki kardeşi ve annesi ile birlikte yaşayan E. A.’nın liseyi yeni bitirdiği belirtildi. Evde yapılan incelemede ise kızın bıraktığı bir mektup bulundu. Mektupta genç kızın ilçede yaşayan G.D. adındaki kişinin kendisiyle zorla ilişkiye girerek hamile bıraktığını, bu nedenle intihar ettiğini yazdığı kaydedildi.

Ovacık Cumhuriyet savcılığı olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatırken, polis mektupta adı belirtilen ve ortadan kaybolan G.D.’yi arıyor.

Kaynak: milliyet.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler