Tedavi reçetemiz hazır

"Tedavi reçetemiz hazır"

MHP Çankırı milletvekili adayları Eraslan ve Yakar oda ve sendikaları ziyaret etti.

Esnaf gezileri ile birlikte oda ve sendika ziyaretlerine de başlayan MHP Milletvekili adayları Dr. Şahin Eraslan ve Hüseyin Yakar, MHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kurt, Belediye Meclis üyelerinden Hamdi Yorulmaz, Mehmet Gökmen ve Yönetim kurulu üyeleri güne Park Sokak esnaf ziyaretleri ile başladı. Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Necati Akdoğan ve Yönetimini makamında ziyaret eden MHP Milletvekili adayları Başkan Necati Akdoğan'la bir süre sohbet etti.

"SANDIK AÇILDIKTAN SONRA SİYASET BİTMELİ"

MHP milletvekili adayı Dr. Şahin Eraslan, “Küçük esnafın çektiği sıkıntılar giderek artıyor. Bunu hep birlikte görüyoruz. Son üç gündür işyerlerine yaptığımız ziyaretlerde bazı dükkanların kapısına kilit vurulduğunu görüyoruz. Herkes işini yapmalı. Doktorundan çiftçisine, esnafından memuruna kadar herkes siyaset yapıyor. Siyaset üç ay olur. Sandık açıldıktan sonra siyaset bitmeli. Bunu bir türlü beceremiyoruz. Birileri buna örnek olmalı. Onun için bir ve beraber olmalıyız. Gelişmiş ülkelerde Bakanlar bisikletiyle geziyor, elinde sepeti ailesiyle pazardan alışverişini yapıyor. Biz de bırakın Bakanı, Bakanın danışmanının telefon ücretine kadar devlet ödüyor. Türkiye lale devrini yaşıyor. Buna bir son vermeliyiz. Bu duruma cevabınızı 12 Haziran seçimlerinde sizler vereceksiniz. Birlikte hareket edip birlikte zıplayalayabilirsek  bize kimsenin gücü ve kuvveti yetmez" dedi..

mhp-hiyar-resim-05.jpg

AKDOĞAN: 2010 YILINDA 860 ESNAFIMIZ KREDİ KULLANDI

Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Necati Akdoğan, "2010 yılında 860 esnafımız kredi kullandı. Bu Çankırı ili için çok büyük bir rakam. Ankara ve yakın illerde yaşayan insanlar Çankırı'ya piknik yapmaya, et yemeye gelirlermiş. Şimdi halkımız alışveriş ve gezmek için Ankara’ya gidiyor. Çünkü Çankırı'da sinema, eğlence yeri vb. çok eksiklikler var. Vatandaş bunları özlediği için Ankara ve diğer illeri tercih ediyor. Kooperatif olarak esnaf kredisini ödeyemediği zaman biz kendi cebimizden ödüyoruz. Biz esnafımız büyüdükçe kredi limitini de yükseltiyoruz. Memleket için hayırlısı oldun diyoruz" dedi.

ERASLAN: SİYASETİN KALİTESİNİ ARTIRIYORUZ

Müftülük çevresinde bulunan esnafları da tek tek ziyaret eden MHP milletvekili adayları öğle namazını Müftülük sitesinde kıldı.

Şoförler ve Otomobilciler Odasını da ziyaret eden MHP milletvekili adayları burada oda yönetimi ile sohbet etti. Dr. Şahin Eraslan, "Üniversite bizim için çok önemli. Ancak üniversiteye umut bağlayarak öğrenci sayısı çoğalacak diye beklemek zaman kaybı demektir. Üniversitenin yanı sıra başka sektörlere de yönelmeliyiz. Çankırı'yı kalkındıracak güzel projelerimiz var. 2023 projesi bildiğiniz gibi bir MHP programıdır. Başbakanımız bile bunu sahipleniyor ve MHP fikir babası olabiliyorsa bu çok önemlidir. Rekabetin kaliteyi artırdığı gibi siyasetin de kalitesini artırıyoruz" dedi

mhp-ziyaret-resim-08.jpg

YAKAR: BİZİM GİDECEĞİMİZ BAŞKA BİR YER YOK!

Adaylar daha sonra Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Mustafa Kıyısın'ı ziyaret etti. Eraslan burada yaptığı açıklamada, "Siyaset artık insanlarımıza bire bir ulaşma anlayışına dönüştü. Köydeki Ayşe teyzeye de, dükkandaki Hasan amcaya da kendini anlatacaksın. Genel Merkezimiz güzel bir seçim beyannamesi hazırlamış. Burada herkesin kendini ait bulabileceği bir yer mutlaka var" dedi.

MHP Milletvekili adayı Hüseyin Yakar da, "Biz Çankırılıyız. Bizim gideceğimiz başka bir yer yok. Milletvekili olsak da olmasak da Çankırı'dayız. Burada doğduk, buraya hizmet etmek zorundayız. Meclise gitsek de gitmesek de her zaman bir ve beraberiz." dedi.

ERASLAN: HASTALIĞI TEŞHİS ETTİM, REÇETES DE HAZIR!

Türk-İş Şube Başkanı Murat Saraçbaşı ve yönetimini de ziyeret eden MHP Milletvekilleri adayları Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ebubekir Sevimli’yi de ziyaret ederek destek istedi.

Esnaf gezileri sırasında işyeri sahipleri ile kısa süreli sohbet eden MHP Milletvekili Adayı Şahin Eraslan’ın zaman zaman, “Biliyorsunuz, ben doktorum. Hastalığı teşhis ettim. Reçeteyi de hazırladım. Şimdi reçetenin uygulamaya konulması için bizleri Ankara’ya göndermeniz gerekiyor” şeklindeki sözleri ise güne damgasını vurdu.

mhp-cayasad-adaylar-resim-06.jpg

5 YIL İÇİNDE DÜNYANIN EN ÇOK KİAP OKUYAN ÜLKESİ OLABİLİRİZ

MHP Milletvekilleri adayları Dr. Şahin Eraslan ve Hüseyin Yakar, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kurt ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Çankırı Yazarlar ve Sanatçılar Derneği’ni ziyaret ettiler. Çayasad Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldırım ve üyeleri tarafından karşılanan MHP Milletvekili adayları samimi bir ortamda sohbet ettiler.

Başkan Murat Yıldırım, "Çayasad kurulduğu günden bu günden bu güne çıtayı hep yükselterek Çankırı'da olduğu gibi yurt genelinde de sesini duyurmaya başladı. Bu yıl içerisinde bir sanat festivali yapmayı hedefliyoruz. Bunun yanında panel, şiir dinletisi vb. işlerimizi de aksatmadan sürdüreceğiz. Siyasi partilerle iyi diyaloglarımız olacak. Seçimler sonunda Milletvekili olarak Çankırı'yı kim temsil ederse elimizde koca koca dosyalar ve projelerle gidip çaylarını içeceğiz. Derneğimizde kültürel anlamda ciddi sohbetler ediyoruz ve çok güzel ortamlarımız oluyor. Yapacağımız projelere destek alabilirsek Çayasad olarak dergi çıkartmak istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Aslan da, bu güne kadar hiç bir siyasi partinin seçim beyannamesinde “Kültür ve Sanat” konusunda bir projelerini görmediklerinin altını çizdi. Bu konuda Milletvekillerine çok büyük görevlerin düştüğünü belirten Aslan, milletvekili adaylarının bu konuları Genel Merkezlerine iletmelerinin doğru olacağını ifade etti.

MHP Milletvekili Adayı Dr. Şahin Eraslan ise toplumun ve halkın önceliklerinin değiştiğini, çok önemli olmasına rağmen sanat ve kültür konusunun vatandaşların ihtiyaç sıralamasında çok altlarda yer aldığını belirterek, “Benim öteden beri üzerinde çalıştığım ve çok önemsediğim bir projem var. Bu projeyle 5 yıl içinde dünyanın en çok kitap okuyan ülkesi olmayı hedefliyoruz. Dernek olarak sizler de bu projenin içini doldurabilirsiniz. Proje itibariyle içeriğini elbetteki biliyorum, ama sizlerin de farklı öneri ve desteklerini öğrenmek ve daha uygun ve geniş bir zamanda bu konuyu ayrıntılarıyla konuşmak isterim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler