Tek celsede boşandılar!

Tek celsede boşandılar!

14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenmişlerdi...

Güzel oyuncu İpek Tuzcuoğlu, 7 ay önce 14 Şubat Sevgililer Günü'nde New York'ta evlendiği işadamı Enver Selim Kurtoğlu'ndan önceki gün Çorlu Adliyesi'nde tek celsede boşandı...

DAHA ÖNCE İKİ KEZ EVLENMİŞTİ 
 
İpek Tuzcuoğlu üçüncü evliliğinde yıldönümünü göremedi! İlk evliliğini 1998'de oyuncu Hazım Körmükçü'yle yapan Tuzcuoğlu 2002'de boşanmıştı. 2010 yılında Düriye'nin Güğümleri dizisinde rol arkadaşı Yener Gürsoy'la nikah masasına oturan güzel oyuncunun bu evliliği sadece 8 ay sürmüştü. İpek Tuzcuoğlu, Gürsoy'dan ayrıldıktan sonra işadamı Enver Selim Kurtoğlu'yla aşk yaşamaya başlamıştı.
 
BİR AY ÖNCE EVLERİ AYIRDILAR     
 
Yedi ay evvel 14 Şubat Sevgililer Günün'de New York Başkonsolosluğu'nda Enver Selim Kurtoğlu'yla nikah masasına oturan İpek Tuzcuoğlu'nun üçüncü evliliği de uzun sürmedi. Habertürk'te yer alan habere göre; bir ay önce evlerini ayıran Tuzcuoğlu ile Kurtoğlu önceki gün Çorlu Adliyesi'nde 'Şiddetli Geçimsizlik' nedeniyle açılan davada tek celsede boşandı. Enver Bey'in katılmadığı duruşma öncesi gergin olan güzel oyuncu çıkışta ise mutluydu.        

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler