Tek cümle: Boşanmıyoruz

Tek cümle: Boşanmıyoruz

Gülben Ergen, 6 yıllık eşi Mustafa Erdoğan'dan boşanacağı haberi üzerine bir açıklama yaptı.

Ergen'in açıklamasında, "Gülben Ergen, Kezban Hatemi'ye boşanmak için vekalet verdi' haberi tamamen asılsızdır" denildi.

Bu arada Mustafa Erdoğan'ın bir gösterinin çalışmaları için Erzurum'da olduğu öğrenildi.

ÜNLÜ ÇİFTİ KİM KURTARDI?
Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Altı yıllık eşi Mustafa Erdoğan’dan boşanmaya hazırlandığı iddia edilen Gülben Ergen, kayınbiraderi Yılmaz Erdoğan’la yaptığı duygusal konuşmadan sonra kararını şimdilik askıya aldığı öğrenildi.

Gülben Ergen’in, 2004 yılında evlendiği Mustafa Erdoğan’dan boşanma kararı aldığı öne sürüldü. İddiaya göre üç çocuğunun babası Mustafa Erdoğan ile ilişkisinde bir süredir problemler yaşayan ünlü şarkıcı, sonunda evliliğini bitirme kararı aldı. Yine iddiaya göre boşanma davası açması için de ünlü avukat Kezban Hatemi’ye vekalet verdi.

Magazin dünyasına bomba gibi düşen bu haber üzerine Gülben Ergen sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan bir açıklama yaptı ve sayfasına “Gülben Ergen, Kezban Hatemi’ye boşanmak için vekalet verdi haberi tamamen asılsızdır” diye yazdı. Ergen, gazetecilerin “Başka bir avukata vekalet verdiniz mi” sorusuna da “Boşanmıyoruz, başka bir avukata da vekalet vermiş değiliz” yanıtını verdi.

YILMAZ ERDOĞAN AĞLATTI
Sanatçının reddettiği boşanma iddiasıyla ilgili, yakın çevresinden alınan bilgiler her şeyin o kadar da net olmadığı yönünde. Gülben Ergen ayrılmakta kararlıydı ve boşanma dilekçesi de hazırlanmıştı. Ancak devreye Mustafa Erdoğan’ın kardeşi Yılmaz Erdoğan girdi, önceki gün yengesiyle buluştu ve duygusal bir konuşmayla kararından vazgeçirdi. Gülben Ergen, kayınbiraderiyle yaptığı konuşmayı Twitter’daki takipçileriyle de paylaştı: “Yılmaz’la (kaynım) uzun bir sohbet ettik. Dedi ki ‘kadın aşık olacağı adamı doğurur’. Ben bir etkilen, bir fenalaş, bir dövün, bir debelen!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler