Tek kelimeyle rezalet

"Tek kelimeyle rezalet"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Schalke maçının ardından zeminin bozukluğundan yakındı

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nın yenilenen zemini Schalke 04 karşılaşmasında da büyük problemler çıkardı. Sık sık yerinden kalkan çimler, hem Galatasaraylı hem de Schalke'li futbolcuları fazlasıyla zorladı.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
 
"Bir defa kendi sahamızda kendi sahamızın rezaletiyle başlamak lazım. Schalke takımına da öyleydi tabi. Açıkçası bu seviyelerde yapılmayacak hatalar vardı, onu yaptık gol yedik. 4'e 1 gidiyoruz, top bizim ayağımızda, bu seviyede bu hatalar olmaz. Direkten dönen topumuz var, böyle yerlerde fırsat yakaladığınızda atacaksınız. Devreye 1-0 önde girsek başka şeyler konuşuyor olurduk. O gol moralimizi bozdu. Tekrar toparlamak istedik. İkinci gole onlar da çok yaklaştı ama olmadı. Bugün çok iyi değildik, bunu kabul etmek gerekir. Zaman zaman çok iyi fırsatlar yakalamıştık. İkinci yarı da akıllı ve doğru çıkamadık. Sneijder-Drogba-Burak düzeninde oynadık. Golden sonra pozisyon da yarattık ama yapılan kötü hatalar bu skoru ortaya çıkarıyor. Son saniyelerde gol yemek hem onlara moral oldu, hem bizi bozdu. Amrabat'ı almak mecburiyetindeydik, Riera'ya da yardım etmesi açısından önemliydi."
 
İkinci maçla ilgili sorulan soruya "Daha iyi bir zeminde oynayacağımız kesin. Tabi tek problemimiz zemin değil. Tabi başka bir starateji ile oynayacağız. Böyle düşünmek lazım. Skor olarak istediğimizi alabilirdik. 2. raundda elimizden geleni yapacağız.." dedi.
 
Burak Yılmaz'ın performansıyla ilgili, "Mutluyum onun adına. Her geçen gün daha iyiye gidiyor. Birinci golden sonra bir tane daha atabilirdi. Drogba kendisi de götürebilirdi o pozisyonda, iki olabilirdi. Ümit edelim gollerine Schalke'de de devam eder." ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler