Tekirdağ'da ablasını vuran çocuk cenazeye götürüldü

Tekirdağ'da ablasını vuran çocuk cenazeye götürüldü

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, kardeşinin oynadığı tüfeğin ateş alması sonucu hayatını kaybeden 9 yaşındaki kız çocuğunun cenazesi, toprağa verildi. 5 yaşındaki B.Y. de cenaze törenine katıldı.

Tekirdağ’da 5 yaşındaki erkek çocuğu B.Y., dün akşam evlerinin salonunda babasına ait av tüfeğiyle oynarken, silah ateş aldı ve saçmalar karşısında duran ablası 9 yaşındaki Yağmur Y.’ye isabet etti. Hastaneye kaldırılan Yağmur, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kardeşinin oynadığı tüfeğin ateş alması sonucu hayatını kaybeden 9 yaşındaki kız çocuğunun cenazesi, toprağa verildi.

5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU CENAZEYE GÖTÜRDÜLER
Gözyaşları içinde kızının cenazesini izleyen anne Ayşe Y, baygınlık geçirdi. Acılı anneye, yakınları müdahale etti. Bu arada, tüfekle oynarken kazayla ablasının ölümüne neden olan 5 yaşındaki B.Y. de cenaze törenine katıldı. Töreni yaşlı gözlerle izleyen B.Y, bir süre sonra yakınları tarafından camiden götürüldü.

NE OLMUŞTU?
Velimeşe beldesi İstasyon Mahallesi'nde, 5 yaşındaki B.Y'nin, ailesinin evde olmadığı sırada oynadığı av tüfeği aniden ateş almış, bu sırada odada bulunan ablası 9 yaşındaki Y.Y. yaralanmıştı. Kız çocuğu hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Yapılan incelemede, babaya ait olduğu belirtilen tüfeğin ruhsatsız olduğu tespit edilmişti. Baba Fesih Y, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılmıştı.

BABA KONUŞTU
Baba Fesih Y, yaşananlardan dolayı çok üzgün olduğunu söyledi. İş için birkaç yıl önce Muş'tan Velimeşe beldesine göç ettiklerini belirten Fesih Y, bir geri dönüşüm firmasında dökümcü olarak çalıştığını ifade etti. Çiftin, hayatını kaybeden kız çocuğu dışında 3 çocuğu daha olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler