Tekirdağ'da kadın, kocasını döve döve öldürdü!

Tekirdağ'da kadın, kocasını döve döve öldürdü!

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde fabrika işçisi Ayşe Yalçın (45), oğlu Muharrem Yalçın (25) ile birlikte, kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği eşi Fesih Yalçın'ı (52 demir çubukla döverek öldürdü.

Ergene'de yaşayan iki çocuk annesi Ayşe Yalçın, iddiaya göre sürekli şiddet gördüğü eşi Fesih Yalçın ile dün sabah evde tartıştıktan sonra Valimeşe Mahallesi sanayi bölgesindeki çalıştığı geri dönüşüm fabrikasına gitti. Bir süre sonra Fesih Yalçın, eşinin çalıştığı fabrikaya geldi, aralarında yeniden tartışma çıktı. Bunun üzerine Ayşe Yalçın, oğlu Muharrem'i aradı.

TARTIŞMA KAVGA DÖNÜŞTÜ
Anne, baba ve oğulları arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Muharrem Yalçın, iş yerinde bulunan demir çubukla bacaklarına vurduğu babasını yere düşürdü, daha sonra da olay yerinden ayrıldı. Ayşe Yalçın, aldığı darbelerle yerde yatan eşine bu kez kendisi demir çubukla vurmaya başladı. Olayı gören diğer çalışanların ihbarı ile gelen jandarma ekipleri Fesih Yalçın'ın öldüğünü belirledi. Jandarma, anne ve oğlunu gözaltına alarak, haklarında soruşturma başlattı.

'BENİ HEP TEHDİT EDİYORDU'
İfadesinde eşinin kendisine sürekli şiddet uyguladığını öne süren Ayşe Yalçın, bu nedenle ölüm korkusu yaşadığını söyledi. Yalçın, "Ben iş yerinde çalışıyordum. Yanıma geldi, bir süre yine tartışmaya başladık. Zaten eve de ben bakıyordum. Benim kazandığım ile geçiniyorduk. Beni hep tehdit ediyordu. Fabrikada da tehdit etti ve kavga çıktı. Bu olay meydana geldi. Kocamın korkusundan liseye giden kızım bile okula gitmekten korkuyordu" dedi.

Jandarmadaki sorgularının ardından anne ile oğlu Çorlu Adliyesi'ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler