Terim: Çocuklar gereğini yaptı - İZLE

Terim: Çocuklar gereğini yaptı - İZLE

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, zaferi değerlendirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim maç sonrası "çocuklar gereğini yaptı" dedi. Sözlerine, "Bir sürü hikaye var. 90 dakikalar bir sürü hikayeden oluşuyor. Sonuçta Galatasaray bileğinin ahakkıyla kazandı. İlk yarı daha farklı yapması gerekirdi. İkinci yarı direnmeye çalıştık. Golü erken yedik. Çocuklar gereğini yaptılar. Çocukları alınlarından öpüyorum. İlk yarı için söyleyecek hiçbir sözüm yok. Onlarla gurur duyuyorum. Bütün Galatasaray taraftarlarına selamlarını söylüyorum. Önemli bir zafer bu. Çünkü Avrupa'da son sekiz takıma kaldınız. Burada bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler" dedi. 

Maç içerisinde markaj yapmayan oyuncuları daha fazla markaj yapmalarını istediğini söyleyen Terim, "Bunu yakalarsak daha iyi takım oluruz. İlk yarıda nefis bir Avrupa takımı gibi oynadık. İlk yarıda kendi ayağımızdan bir gol yedik. 
 
Ülke bunu güzel güzel kutlamalıdır. Emeği geçen yardımcılarım, Başkanımız, tüm profesyonellerimiz ve bizden dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. 
 
Hamit'in attığı golle ilgili olarak ise Terim, "Hamit'in 7-8 şutu direkten dönüyor. Bu takdiri ilahidir. Şimdi attı. Bundan bir sonuç almak isteyen alacaktır" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler