Terim: Daha işimiz yeni başlıyor

Terim: Daha işimiz yeni başlıyor

Başarılı teknik adam, Arsenal maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Arsenal maçının ardından yaptığı açıklamada bu kupanın daha başlangıç olduğunu, eksikleri ve yanlışları görmek adına önemli bir turnuva oynadıklarını belirtti.
 
İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlen Emirates Kupası'nda Arsenal'i 2 - 1 yenerek kupanın sahibi olan Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, "Oyuncularımı da kutluyorum" dedi.
 
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli teknik adam Fatih Terim, şöyle konuştu;
 
"Bu sadece bir hazırlık turnuvasıydı. Arsenal özellikle ilk yarı oyunu bizden daha iyi kontrol etti. İkinci yarı biraz toparlandık. Kazanmak önemli ama bu üst düzey turnuvada olmak çok önemli. Burada tecrübemizi artırmak eksiğimizi, yanlışımızı görmek çok önemliydi. Önemli bir prestijdi burada olmak. Arsenal Kulübü'nü kutluyorum bu organizasyon için. Oyuncularımı da kutluyorum.
Arsenal gibi takımlar her bölgeden açık bulabilir. Bizim zaten bizim bazı bölgeler için bazı farklı düşüncelerimiz var. Hakan Balta uzun süredir sakatlık yaşadı, oynadı, oynamadı. Albert Riera ise forvetten beke döndüğü için zaman zaman hatalar yapabiliyor.
Bazı transferleri anlaşmamıza rağmen bekletmeye aldık. 6+0+4 kuralı bizim hesaplarımızı şaşırttı. Mantığımıza ve futbolun mantığına uymadığı için biz bu kuralın uygulanmayacağını düşünüyorduk.
Sola transfer ihtiyacımız var ama durumu idare etmek istemiyoruz. Tam doğru adamı almak amacındayız.
Napoli maçını seyrederken sevgili meslektaşım Arsen Wenger ile konuştuk. Yeni stadın zemini konuştuk. Arsen Wenger dünyadaki kulüpler için çok önemli bir örnektir. Benim çok saygı duyduğum bir meslektaşım. Yine çok önemli genç bir kadro organize etmiş. Kaybetmekten de, kazanmaktan da daha değişik önemli şeyler de var.
Galatasaray takımı da ileriki yıllara böyle bakıyor. Şimdi 55 binlik stadı ile bu stadı 2 senedir doldurması ile biz de geleceğe yönelik planlar yapıyoruz. Buradan sadece kupa kazanmış olarak dönmüyoruz, birçok şeyi tecrübe ederek dönüyoruz.
Drogba istatistiği bozmadığı için memnunuz. Dilerim gollerine devam eder ama atmasa da bizim için çok önemli bir oyuncu. İkinci golü çok güzeldi. İngiltere'de gol atmasına ayrıca sevindim. Bu sene sezon başını bizimle geçirdi inşallah daha iyi olacak.
 
DROGBA TRİBÜNLERİ KIZDIRDI
 
040820132005398874725.jpg
 
78'de penaltıdan bulduğu golle maça denge getirn G.Saray'ın Fildişili oyuncusu Didier Drogba gol sonradı formasını göstererek Arsenal taraftarını oldukça kızdırdı.
 
Daha önce Chelsea formasıyla Arsenal'e 13 gol atan Drogba, bu maçta bulduğu 2 golle Arsenal'e karşı 15. maçında 15. golünü atmış oldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler