Terim: Kendime yakışanı yaptım! Ne oluyor ya?

Terim: Kendime yakışanı yaptım! Ne oluyor ya?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Mersin İ.Y. maçında sahadan atılmasının ardından ilk kez konuştu.

 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, hakem tarafından tribüne gönderildiği Mersin İdman Yurdu maçının ardından patladı. Sokakta basın toplantısı düzenleyen Terim "Beni itibarsızlaştırmak için gizli bir gündem var. Ama taşeronlar ellerinden geleni ardına koymasın. Bazı şeylere güvenimiz kalmadı. Bundan sonra bunlarla uğraşacağım. 40 senemi verdim ama eskisinden daha hırslıyım" dedi.
 
Terim şunları söyledi:
 
"Galatasaray Kulübü ve bize ne yapılmak istendiğinin farkındayız. Tepki gösteriyoruz, atıldıktan sonra gösteriyoruz. İnsanı sinirlendirmek, delirtmek böyle oluyor. Dördüncü hakem kulübe komiseri gibi... Bize karşı bir itibarsızlaştırma operasyonu var. Haksız olduğumuzda söylüyoruz, haklıyken de söylüyoruz. Hiçbir şey yapmadan 3 maç ceza yedim. Şimdi hiçbir şey yapmadan atıldım. Atıldıktan sonra da her şeyi yaptım. Şimdi versinler cezam neyse. Geçen yıldan kalan 2 maç cezam vardı. Onları da eklesinler. Kimseye borçlu kalmayalım. Atıldıktan sonra yaptığım hareketlerin yanlış olduğunun farkındayım. 'Fatih Terim'i attım, itibarsızlaştırayım' niyetindeler. Böyle bir şey yok. Benim gizli gündemim yok. Gizli gündemleri bilecek kadar da tecrübeliyim ama.
 
Buradan Rıdvan Dilmen'e birkaç sözüm var. Ben bana neyin yakışıp yakışmayacağını ben bilirim. Ben de kendisine söylediklerini yakıştırmadım. O da kendine yakışanı yapsın.
 
Disiplin Kurulu'na, Tahkim Kurulu'na itimadım yok. Bazı şeylere güvenimiz kalmadı. Bundan sonra konuşacağım. Topu hakeme doğru değil, başka tarafa doğru vurdum. Futbolcu kötü olur ama hakem kötü olamaz. Böyle bir şey yok. Antalya'da devre erasında bazı kararlar alacaksınız, böyle bir şey yok. Schalke maçında 3. golden sonra sahanın içinde ez az 20 kişiydik. Dördüncü hakem sadece gözünü kırptı, herkes de yerine geçti. Bunlar kulübe bekçisi. Hakemler bizi sahada tutmak için mi var, atmak için mi?
 
Ben 40 senemi verdim. Bundan  sonra bunlarla uğraşacağım. Eskisinden daha da hırslıyım. Fatih Terim adaletin yanındadır. Bazı taşeronlara cevabım var. Ellerinden geleni ardına koymasınlar. Edebimizle bu ülkeye hizmet ediyoruz. Ben 40 senemi vereceğim ama bana dördüncü hakem bana 'Höt, pöt' yapacak. Nerede olursam olayım ben buyum. Hislerimi belli ederim. Ben kendime yakışanı yaparım. Herkes dikkatli olsun.
 
Burası Galatasaray camiası. Şu komediye bakın ya. Sokakta basın toplantısı yapıyoruz. Biz ne yaptık Allah aşkına. Şimdi bazı gazeteci arkadaşlar konuşmaya başlarlar. Disiplin Kurulu'ndaki arkadaşlar bunlara benim cezamı söylerler! Bu gazetecilerin adını biz de mi alalım! Biz de bundan sonra öyle yapalım. Geçen sezon bana 21 maç falan verdirdiler! İtibarsızlaştırmak için gizli bir gündem var. Biz bu kadar tecrübeliyiz. Yayıncı kuruluş 18-20 kamerayla her şeyi çekiyor. Bir kamera bana çalışıyor zaten! Ben maç oynanırken eşim ve kızım Merve'yi aradım. İletişim kurdum. Komik, komedi."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler