Terim sordu Twitter yıkıldı!

Terim sordu Twitter yıkıldı!

Fatih Terim'in açıklamasından sonra Rıdvan Dilmen'i sosyal medyada ti'ye aldılar...

Galatasaray'ın Braga'yı 2-1 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura yükselmesinin ardından Twitter'da Rıdvan Dilmen'i adeta tweet yağmuruna tuttular.Rıdvan Dilmen'in 24 Eylül'de yaptığı 'Galatasaray bu oyun anlayışıyla Şampiyonlar Ligi'nde 0 çekebilir' ifadelerini gündeme getirdi.

FATİH TERİM DİLMEN'İ SORDU
 
Maç sonrası NTV Spor canlı yayınına telefonla bağlanan Fatih Terim program sunucu Güntekin Onay'a Rıdvan Dilmen'i sorarak bir nevi göndermede bulundu. Canlı yayına bağlanan Terim, 'Rıdvan Hoca da orada değil mi' diye sordu. Ancak stüdyoda Rıdvan Dilmen yoktu. O anlarda sunucu Onay'ın gülümseyerek Terim'in bu sözlerine karşılık vermesi dikkatlerden kaçmadı
 
TWİTTER YIKILDI
 
@SinyorTerim01
 
Bu GALATASARAY bu oyun stiliyle gruptan 0 puan alabilir diyen rıdvan dilmen; 0'ı tutturdun ama önündeki 1'i bilemedin be(10 puan) 
 
@FiratKozok
 
24 Eylülde "Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde puan alamama riski var" diyen Rıdvan Dilmen, akşamdan beri karizmasındaki façayla geziyormuş 
 
‏@cgtyzen
 
Rıdvan Dilmen'den Galatasaray bu oyun anlayışıyla çeyrek finale çıkamaz açıklaması bekliyorum. Yanlış anlamasın uğurlu geliyor:))) 
 
@kaabaaSaakaal
 
Rıdvan Dilmen: "Galatasaray bu oyun anlayışıyla CL'de 0 çekebilir" 
 
@diy_mi
 
Arkadaşlar Rıdvan Dilmen yanımda. Galatasaray bu oyun mantalitesiyle gruptan çıkamaz diyor. Sanırım devreler yanmış. 
 
@enesbarann
 
Rıdvan Dilmen'e en güzel cevap dün gece İmparator Fatih Terim'den geldi. Canlı yayına bağlanan İmparator ilk sorusu "rıdvan ordamı" .. 
 
@RRescuemebaby
 
Rıdvan Dilmen GS hakkında 'bu futbolla 0 çeker' dediği zamanlar Manchester United'ı ceza sahasında 10 kişi görmüşler.Buna ne demeli?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler