Terim ve Mourinho Kayseride buluştu - İZLE

Terim ve Mourinho Kayseri'de buluştu - İZLE

Galatasaray'ın Kayserispor mücadelesini izlemek için Kayseri'ye gelen Jose Mourinho'ya Terim'den sıcak ilgi.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki rakibi Real Madrid'in teknik direktörü Jose Mourinho, Kayseri'de öncelikle soyunma odasına indi ve sarı-kırmızılı takıma başarılar diledi.

Portekizli teknik adam ardından da maça neredeyse en az 1 saat kala tribündeki yerine geçti. Daha önce Fatih Terim'le yan yana oturacağı şeklindeki ilginç bir iddia ortaya atılmıştı. bu nedenle cezalı Terim'in tribünde nerede olacağı merak ediliyordu.
 
İYİ DOSTLAR DOYASIYA KUCAKLAŞTI
Maça 15 dakika kala Terim tribüne geldi ve Jose Mourinho ile çok sıcak bir kucaklaşma yaşadı. Tüm taraftarlar ve basın mensuplarının ilgisinin buraya çekildiği o anda ikili öyle bir kucaklaşma yaşadı ki, ne kadar iyi dost olduklarını adeta gözler önüne serdiler.
 
Ardından Terim farklı bir bölgede maçı izlemek için yerini alırken, Portekizli teknik adamın iki sıra yanından Kasımpaşa teknik direktörü Şota Arveladze'nin olması dikkat çekti.
 
 
SOYUNMA ODASINDA NE DEDİ?
Semih Kaya, Mourinho'nun soyunma odasında ne konuştuğunu açıkladı.
 
Galatasaray'ın genç savunma oyuncusu Semih Kaya, Kayserispor deplasmanında aldıkları galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.
 
Semih Kaya, "İyi oynadığımızı düşünüyorum. Schalke gibi önemli bir maçın ardından kazanmak güzel. Normalde Şampiyonlar Ligi'ndeki maçların ardından ufak bir bocalamamız oluyordu. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum, rahat bir galibiyet oldu" dedi.
 
Jose Mourinho'nun maçtan önce soyunma odalarına gelmesi hakkında da konuşan genç oyuncu, "Mourinho'nun eski öğrencileri bizim takımda. Onları ziyaret etti, bize başarılar diledi. Böylesine büyük bir teknik direktörün bizim maçımızı izlemesi gurur verici. Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile oynayacağız. Mourinho bu maçlar öncesinde bizim ne yaptığımızı görmek istedi" şeklinde konuştu.
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler