Terim: Yazık oldu

Terim: Yazık oldu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe ile yaptıkları derbiyi yorumladı.. Taraftara teşekkür eden Terim, "Muhteşem bir Galatasaray izlediler" ifadelerini kullandı..

Türk Telekom Arena'da Fenerbahçe karşısında alınan 2-1'lik yenilgi sonrası konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim şunları söyledi:

"Rakibimizi tebrik ediyorum 3 puan aldıkları için. Oyuncularımı da kutluyorum. Sayamadım pozisyonları. Beraberliği düşünmeyen bir takımımız vardı. Bir ara 30 saniyede bir pozisyona girdiler. Bu kadar pozisyona girip, yakın mesafeden atamayınca yiyorsunuz. Şimdi yarış daha zevkli bir hal aldı. Rakip de iyi mücadele etti. Puan farkı azaldı daha bir heyecan geldi. Galatasaray halen lider, kalmaya da devam edecek. Böyle bir oyun, böyle bir futbolun sonucu gelmezse sizi mahcup eder. Dışarıdan biri gelse kırmızılar kazanır diye söyler, futbol bunun için güzel. Kontraya engel olmadık, neticede Fenerbahçe ile oynuyorsunuz, onlar da değerlendirdi. Yapacak bir şey yok. Muhteşem bir Galatasaray izlediler seyirciler, bazen olmuyor. 
 
En ufak bir olay olmadı. Derbilerdeki o güzelliğin yansımasını yaptılar. 8 puanla ve galibiyetle ayrılmak isterdik ama olmadı. Böyle bir futbolun sonucu böyle olmamalı yazık, oldu bugün. Devamlı bizim taraftarımıza teşekkür etmek olmaz, herkes de buna katılmadı. Sadece bizde iyi, başka yerde olmayınca adaletsiz oluyor. Kendilerine teşekkür ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler