Terimin yerine o mu geçecek!

Terimin yerine o mu geçecek!

Karabükspor maçında G.Saray kulübesinde Duygu Erdoğan'ın yer alacağı iddia edildi.

G.Saray'da Fatih Terim ve iki yardımcısının tribüne gönderilmesinin ardından bu hafta oynanacak Kardemir Karabükspor maçında kaleci antrenörü Claudio Taffarel’in yanında Duygu Erdoğan’ın da olacağı öne sürüldü.

Spor Toto Süper Lig'de lider Galatasaray, Cumartesi günü sahasında oynadığı Mersin İdman Yurdu maçını zor da olsa 3-1 kazanmasını bildi. Ancak olaylı maçın sarı-kırmızılı takıma faturası ağır oldu.
 
Dany’nin kırmızı kart gördüğü maçta, hakem Süleyman Abay’a tepki gösteren Teknik Direktör Fatih Terim tribüne gönderildi. Terim’in ardından, itirazlarını sürdüren teknik heyetten Ümit Davala ve Hasan Şaş da tribünün yolunu tuttu. Teknik Direktör Fatih Terim ile Davala ve Şaş'ın da sahadan atılması nedeniyle kulübe masör Uğur Durul’a kaldı.
 
Türkiye Futbol Federasyonu’nun Fatih Terim ile Ümit Davala ve Hasan Şaş’a vereceği ceza merakla bekleniyor. Öte yandan, Galatasaray’ın bu hafta oynayacağı Kardemir Karabükspor maçında takımın başında kim olacağı da tartışma konusu oldu. Karabükspor maçında kaleci antrenörü Brezilyalı Claudio Taffarel’in kulübede olması bekleniyor.
 
Galatasaray’da Kız Futbol Takımının başında bulunan Duygu Erdoğan’ın da antrenör olarak Taffarel’in yanında olacağı öne sürüldü. Ancak 1.5 yıldır sarı-kırmızılı takımda görev yapan Erdoğan’ın lisansının yeterli olmaması nedeniyle bunun mümkün olmadığı da savunuluyor. (Ntvmsbnc)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler