Terörist unsurlar ortadan kaldırılmalı

"Terörist unsurlar ortadan kaldırılmalı"

BBP Çankırı İl Başkanı Murat Çiftçi, artan terör olaylarını değerlendirdi.

BBP Çankırı İl Başkanı Murat Çiftçi ülkede son günlerde artış gösteren terör olaylarına ilişkin olarak "Her şehit haberinde halkımız büyük üzüntü ve acı duymaktadır. Bu gidişe artık dur demenin zamanı yıllar önce geçmiş ve artık tahammül sınırlarımız zorlanmaktadır" dedi.

BBP İl Başkanı Murat Çitfçi'nin yaptığı yazılı açıklama şöyle:

VERİLEN HER TAVİZ ARDINDAN YENİLERİNİ GETİRECEKTİR

"Son dönemlerde terör ülkemizin en büyük sorunu  haline gelmiştir. Önümüzdeki  tabloya baktığımızda, evlatlarımız, genç yaşta şehit olmakta, bölücü unsurlar her alanda pervasızca davranmakta, ve maalesef mevcut iktidardan taviz üstüne taviz almaktadır!

Her şehit haberinde halkımız büyük üzüntü ve acı duymaktadır. Bu gidişe artık dur demenin zamanı yıllar önce geçmiş ve artık tahammül sınırlarımız zorlanmaktadır. Çok açık bir söylemle terör bitene kadar bizim birinci gündemimiz hep terör olacaktır. Türkiye’nin artık ne gencecik fidanlarını kaybetmeye ne küçücük yavrularının yetim kalmasına ne de vatanımız  üzerinde oynanan oyunlara tahammülü kalmıştır. Unutmayalım ki verilen her taviz ardından yenilerini getirecektir. Türk halkını rahatsız eden bu terör illeti yıllardır hem maddi hemde manevi kayıplara sebep olmuştur. Geldiğimiz durumda her gün gelen onlarca şehit haberi artık doğal karşılanır olmuştur.

NE ORDUMUZUN SİLAH BIRAKMASI
NE DE TOPRAKLARIMIZIN BÖLÜNMESİ SÖZKONUSU OLAMAZ

Terör örgütü uzantıları öyle açıklamalar yapmaktadırlar ki, sanki Türk halkının tahammülünü denemektedirler. Asıl bu problemi çözmesi gereken mevcut iktidarsa her platformda çözüm yerine yakınmalarla bazı çevreleri suçlamayla vakit kaybetmektedir. O kadar acıdır ki bazı çapulcular Türk ordusuna 'silah bırak' çağrısında bulunmakta, topraklarımız üzerinde bir devlet kurma hayallerini dile getirme cüretinde bulunmaktadır. Ne ordumuzun silah bırakması ne de topraklarımızın bölünmesi söz konusu olamaz ama bu çapulcuların bu cüreti nereden aldıkları da çok açık ortadadır.

ACİLEN PROFESYONEL ASKERLİĞE GEÇİLMELİ

Terör sorununun tek çözümü vardır. O da terörist unsurları ortadan kaldırmaktır. Yapılması gereken tek çözüm budur. Acilen profesyonel askerliğe geçilmeli mobil birlikler kurularak bu alçak katiller durdurulmalı ve yok edilmelidir. Vatani görevini yerine getirmek için askere gitmiş, mesleği pastacı, ayakkabıcı, şoför, garson veya çiftçilik olan gencecik delikanlıları birkaç ay askeri eğitimle eline silah vererek  terör bölgesine yollarsanız başarılı olamazsınız. Her gün bu acı haberleri duymaya devam ederiz. Terörle mücadelede, yeterli eğitimi almış attığını vurabilen, silahlarını çok iyi kullanabilen, deneyimli, her türlü doğa şartlarında görevini yerine getirebilecek bölgeyi iyi bilen profesyonel asker yetiştirmek zorundayız.

TÜRKMEN KARDEŞLERİMİZ YOK EDİLMEYE ÇALIŞILMAKTA

Dış politikada geldiğimiz nokta ise içler acısıdır. Suriye’nin toprak bütünlüğünün bozulması ülkemiz için ciddi sorunlar meydana getirecektir. Bölgedeki istikrarsızlık bölücü hainlerin bölgede çok rahat hareket etmelerini sağlayacaktır. Görüldüğü gibi şimdiden bölgede bir Kürt devleti kurma hevesi  içinde üstünlük sağlamaya çalışılmakta, bu arada da oradaki Türkmen kardeşlerimiz yok edilmeye çalışılmaktadır. Ve maalesef dış politikamız sınıfta kalmış durumdadır. Türk milleti çok kritik günler yaşamaktadır. Halkımızın bu dönemde çok dikkatli olması ve iyi düşünmesi gerekmektedir.

OYUNLARA KARŞI UYANIK OLMAMIZ GEREKMEKTE

Unutmayalım bu topraklar için atalarımızın kanı dökülmüş, can vermişler, yıllarca yokluk, eziyet çekmiş, zulüm görmüşler. Hiç kimse bu topraklar üzerinde hesap yapamaz. Türk milletinde bu vatan şuuru olduğu sürece ne iç ne de dış mihraklar başarılı olamayacaktır. Bu noktada en büyük görev vatanını herşeyin üstünde tutmuş bu ata yadigarı vatanı canı pahasına koruyan halkımıza düşmektedir. Bunun için de bilinçli davranmamız, oyunlara karşı uyanık olmamız gerekmektedir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler