Ticaret ve Sanayi Odasından öğrencilere yardım

Ticaret ve Sanayi Odası'ndan öğrencilere yardım

Başkan Çelikten "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitimine bir nebze olsun katkı yapabildiysek ne mutlu bize" dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) işbirliğiyle, il ve ilçe merkezindeki ilköğretim okullarında öğrenim gören toplam 500 öğrenciye kırtasiye yardımı yapıldı.

Çankırı TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çelikten, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da, birliğimizle birlikte, eğitim ve öğretime yaptığımız katkılar devam ediyor. Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe ve köylerde 275, Merkez'de 225 olmak üzere toplamda 500 öğrencinin tüm kırtasiye ihtiyaçları karşılanmıştır. Bu tür yardımlarımız önümüzdeki yıllarda da artarak sürdürülecektir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitimine bir nebze olsun katkı yapabildiysek ne mutlu bize” dedi.
 
Ülkenin tarım ve sanayi ile kalkınabileceğini ifade eden Çelikten, eğitimli insanlara ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.
 
Çankırı Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek ise anlamlı katkılarından dolayı TOBB ve ÇTSO’ya teşekkürlerini ileterek, “En karlı yatırım, insana yapılan yatırımdır” ifadelerini kullandı. Törende Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulundan Başkan Yardımcısı Fehmi Bölükbaşı, oda yönetim kurulu üyeleri İsmail Bulut, Recep Doğru ve Arif Astarlıoğlu da bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler