Tokatda feci kaza: 6 can kaybı

Tokat'da feci kaza: 6 can kaybı

Tokat'ın Reşadiye İlçesi yakınlarında kontrolden çıkan İran plakalı otobüsün devrilmesi sonucu 6 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.

Kaza, saat 02.20 civarında meydana geldi. İstanbul’dan İran’a giden 35 B 71710 plakalı otobüs, Reşadiye İlçesine 15 kilometre uzaklıktaki Umurca Köyü yakınlarında bilinmeyen nedenle sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi üzerine kontrolden çıkarak orta refüje devrildi. İçerisinde 20 yolcunun bulunduğu otobüsün kaza yaptığı ihbar edilince çok sayıda ambulans, itfaiye, arama kurtarma ekipleri, jandarma ve polis sevk edildi. Kazada yaralanan 14 kişi ekipler tarafından kurtarılarak Reşadiye, Niksar ve Tokat Devlet Hastaneleri’ne sevk edildi. Otobüsün yan yatması nedeniyle altında kalan 6 yolcunun ise öldüğü belirlendi. Cesetler otobüsün vinç tarafından kaldırılması ardından çıkartılarak ceset torbalarına konuldu.

Cesetler daha sonra sevk edilen cenaze aracı ile Reşadiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada ölen İran vatandaşlarının kimlik belirleme çalışmaları sürüyor. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Fotoğraf: Ariv görüntüsü)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler