Tolgay Arslan Beşiktaş için İstanbul'da

Tolgay Arslan Beşiktaş için İstanbul'da

Beşiktaş'ın transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdiği Almanya'nın Hamburg takımında forma giyen 24 yaşındaki futbolcu Tolgay Arslan, İstanbul'a geldi.

Hamburg'dan uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen Tolgay, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Tolgay, şunları söyledi:

"Kendimi çok mutlu hissediyorum. Beşiktaş büyük bir kulüp. İstanbul'a ve Beşiktaş'a gelmekten çok memnunum. Transferimde emeği geçen Erdal Bey'e çok teşekkür ediyorum. Bir de tabii ki şampiyonluk için geldim. İnşallah bunu beraber başarırız."

Tolgay Arslan, Beşiktaş taraftarıyla buluşmak için sabırsızlandığını anlatarak, "Taraftarlarla karşılaşacağım için çok heyecanlıyım" ifadesini kullandı.

- Torunoğulları: "Tolga bana söz vermişti"

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları ise transferin siyah-beyazlı camiaya hayırlısı olmasını dileyerek, "Tolgay'ın bize 'Beşiktaş'ta top oynamak istiyorum' diye bir ay önce sözü vardı. Hem o sözünde durmuş oldu hem biz sözümüzde durmuş olduk. Camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Torunoğulları, bir gazetecinin "Bu transferde büyük emeğiniz var" demesi üzerine, "Bu transferde Beşiktaş yönetiminin büyük emeği var. Dün gün boyu hem başkanımızla hem de ikinci başkanımızla yapmış olduğumuz telefon görüşmeleri sonrası, mutlu sonuca vardık" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Tolgay Arslan transferiyle ilgili açıklamalarının hatırlatılması üzerine ise siyah-beyazlı yönetici, "Trabzonspor Kulübü'nün başkanına cevap vermek benim haddim değildir. Kendi kulüp başkanımız, cevap vermesi gerekiyorsa cevap verecektir. Ancak şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim, bir ay önce Tolgay bana bir söz vermişti. Ben ona bir teklif sunmuştum. Bir ayın sonunda buluştuk. Bu teklifi sonuçlandırmış olduk" dedi.

Torunoğulları, Tolgay Arslan'ın Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya geldiğinin hatırlatılması üzerine ise "Trabzonspor Kulübü'nün başkanı oraya gidiyorsa, kendisiyle saygıdan dolayı buluşmuş olabilir. Sonuçta Trabzonspor formasını giymiş değil" değerlendirmesinde bulundu.

Tolgay Arslan'ın Beşiktaş'ta giyeceği forma numarasının sorulması üzerine de Torunoğulları, milli futbolcunun siyah-beyazlı ekipte 18 numaralı formayla mücadele edeceğini söyledi.

Tolgay'ın, yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra siyah-beyazlı kulüple sözleşme imzalaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler