Tolunay Kafkas Hakan Şüküre sert çıktı!

Tolunay Kafkas Hakan Şükür'e sert çıktı!

"Hakan Şükür'e iki çift lafım olacak..."

Trabzonspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada maçı değerlendirdi. Kafkas ayrıca LigTV yorumcusu Hakan Şükür'e de hafta içindeki açıklamaları nedeniyle sert bir çıkış yaptı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe karşılaşmasının ardından açıklamada bulundu.
 
Kafkas, karşılaşma ile ilgili yorumunu kısa tutarak, "Yapacak yorum yok maçla ilgili. Bizim kendi sorunlarımız var. Yumuşak oynuyoruz. Hatanın tamamı bana aittir. Ben üstleniyorum mağlubiyeti. Fenerbahçe Spor Kulübü'ne de başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.
 
Kafkas, karşılaşma sonunda röportaj verdiği LigTV'nin yorumcularından Hakan Şükür'ün geçtiğimiz haftaki sözlerine de sert bir yanıt vererek dikkatleri üzerine çekti. Hakan Şükür hafta içinde Kafkas'ın Sivasspor maçının ardından yaptığı '3 aylık süre istiyorum' sözlerini G.Antep galibiyetinden sonra neden söylemediğini hatırlatmıştı.
 
Bu sözler ile ilgili sert konuşan Kafkas, "Maçla ilgili değerlendirmenin dışında Hakan Şükür'e iki çift lafım olacak. Ben sözünün arkasında duran bir adamımdır. Benim söylemlerimi kimse hiç bir şeyle karıştırmasın. Gaziantepspor maçından sonra da ben takımın tam hazır olamayacağını ifade etmiştim. Kendisi sözlerine biraz dikkat etsin." ifadelerini kullandı.
 
Trabzonspor'un maç kazanamamaktan çok farklı sorunları olduğunu dile getiren Kafkas, "İyi başlamak değil, iyi bitirmek önemlidir. Ofsayt oldu, gol oldu vs. bunlar çok önemli değil. Bizim kendi içimizde olan sorunlarımızı çözmemiz gerekiyor. Trabzonspor'un ruhunu canlandırmak için çalışıyoruz." şeklinde konuştu.
 
Son olarak deneyimli teknik adam, sözlerinin her zaman arkasında durduğunu ifade ederek, "Teknik adamlık yapıyorsanız söylediklerinizin arkasında durmak zorundasınız. Biz göründüğünden daha büyük ve bağlı bir camiayız. Kendime kredi sağlamak için bunları söylemiyorum, istediğim ve kendime inandığım için bunları ifade ediyorum." dedi ve sözlerini noktaladı.
 
BAŞKAN ŞENER İLK YARIDAN SONRA STADI TERKETTİ!
Öte yandan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, ilk yarının ardından Avni Aker Stadyumu'ndan ayrıldı ve maçı izlemedi.
 
Avni Aker'de alınan ağır yenilgi bordo mavili taraftarları çileden çıkardı.
 
İlk yarıda erken gelen Fenerbahçe gollerinden sonra taraftarların morali bozulurken özellikle üçüncü golden sonra tepkinin dozu iyice artmaya başladı.
 
Bu tepkilerden futbolcular ve yöneticiler de nasibini aldı. Futbolculara "Formayı çıkarın öyle oynayın" şeklinde tezahüratlar yaparken son dakikalarda ise Başkan Sadri Şener'i istifaya davet etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler