Top sahada, soyunma evde!

Top sahada, soyunma evde!

Çankırı Merkez olmak üzere, Çerkeş ve Korgun'daki

sentetik sahaların yapımı tamamlandı.

Eski adıyla İsmail Hakkı Karadayı Tesislerinin üst tarafına yapılan iki adet sentetik çim sahanın tamamlanması ile ilgili yerel basın ve internet sitelerinde yayımlanan haberlere baktığımızda İl Gençlik Spor Müdürü Gürhan Yıldız'ın “Aynı ölçü ve özelliklerdeki sentetik sahaların maliyeti bizim yaptığımız sentetik sahaların maliyetinden oldukça yüksek rakamlara gerçekleşiyor. Biz bu sahaların yapımı için diğer kurumların bazı imkânlarından da faydalanarak maliyeti olabildiğince düşürmüş olduk. Bu sahaların yapılması kadar, bu sahalardan faydalanılması da önem arz etmektedir. Bu açıdan sahaların antrenman ve müsabakalar için kullanılması dışında halkımızın da bu tesislerden faydalanmasını da sağlayacağız.” açıklamasını yaparken, "soyunma odalarının" yokluğundan tek kelime söz etmemesi hayli düşündürücü!

Yapılan sahaların FİFA ve UEFA standardlarında olduğunu sözlerine ekleyen Yıldız'ın "Bu sahaları yaptık ama, soyunma odalarını unuttuk" (!) şeklinde bir açıklama yapmasını beklemek de herhalde fazla hayalcilik olur.

Yine her zaman olduğu gibi Sözcü18.com olarak konuyu gündeme getirmek yine bize düşsün ve "Yaptığınız sentetik sahada mücadele edecek takımlar, nerede soyunacak?" şeklinde temel soruyu soralım ve de "aklı bir karış havada" olan doğan görünümlü "şahin"lerin konuyla ilgili yanıtlarını bekleyelim!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler