Topçu ailesindeki boks sevgisi

Topçu ailesindeki boks sevgisi

Ailenin dört ferdi geçtiğimiz ay yapılan İl Boks Şampiyonasında başarılı olarak gelecekte iyi birer boksör olacaklarının sinyalini verdiler.

Otogar içinde bir lokantada maddi sıkıntı içinde çalışan altı çocuklu İbrahim Topçu’nun 4 oğlu boks sporuyla uğraşıyor.

Geçtiğimiz ay yapılan Çankırı Boks Şampiyonasında dört kardeşin hepsi başarılı olarak gelecekte iyi bir sporcu olacaklarının sinyallerini verdiler…

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları olan kardeşlerden 31 kg'da Şahin Topçu ve 43 kg'da Abdülhamit Topçu İl Şampiyonu olurken, 80 kg'da Burak Topçu ikinci, 34 kg’da Oğuzhan Topçu üçüncü olarak dikkatleri üzerlerine çektiler.

Boksörlerin babası İbrahim Topçu’nun çocuklarının maçlarını izlerken ne kadar heyecanlı olduğu ve çocuklarıyla gurur duyduğu gözlerden kaçmadı. Baba Topçu, “Maçlar sonrasında çocuklarımla ne kadar övünsem azdır, maddi imkânsızlıklara rağmen gücümün yettiği ölçüde çocuklarımın sporun içinde kalıp başarılı olmaları için her zaman destek ve yanlarında olacağım” dedi.

Topçu kardeşler de Çankırı’yı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek, şampiyon olmak, milli formayı giymek ve ailelerine maddi manevi yardımcı olmak istediklerini söylediler.

Antrenörleri ise Topçu kardeşlerden çok memnun olduklarını ilerde büyük başarılara imza atacaklarına inandıklarını ve gereken destek verilirse daha iyi yerlere gelebileceklerini söyledi.
İki de kız çocuğu olan ailenin kızları da ağabeylerinin izlerinden yürüyüp büyüdüklerinde onlar gibi boks yapmak istediklerini ifade ediyorlar. (Kaynak: Karatekin gazetesi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler