'Torba'dan rant çıktı!

'Torba'dan rant çıktı!

Meclis'te başlayan 'torba kanunu' görüşmelerinde AKP'lilerin gizli planı ortaya çıktı!

Meclis Genel Kurulu, AKP’li milletvekillerinin olağanüstü çağrısı üzerine toplandı. Genel Kurul, Meclis Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı başkanlığında “torba kanunu” görüşmek üzere toplandı.

TORBA KANUNUNDAN RANT ÇIKTI!
AKP’li vekillerin olağanüstü çağrısı üzerine Meclis’te başlayan ‘torba kanunu’ görüşmelerinde AKP’lilerin gizli planı ortaya çıktı! Torba kanunun içine eklenen madde ile CHP’li Ataşehir Belediyesi’ne bağlı Barbaros Mahallesi AKP’li Ümraniye Belediyesi’ne bağlanıyor.

Gerçek Gündem'in haberine göre AKP, CHP’li Ataşehir Belediyesi’nin Barbaros Mahallesini finans merkezi yapmak ve yandaşlarına rant sağlamak için AKP’li Ümraniye Belediyesi’ne bağlama kararı aldı. Bunu da ‘torba kanunun’ içine gizlediği bir madde ile başarmaya çalışıyor. Böylece AKP, ‘torba kanunu’ Meclis’ten geçirdiğinde Barbaros Mahallesi’nde yapmak istediği rant işlemlerini rahatça yapabilecek.

ERDAL AKSÜNGER: TALİMAT AĞAOĞLU’NDAN
Meclis’te görüşmeler devam ederken konu hakkında CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, Barbaros Mahallesi’nin Ümraniye’ye bağlanma planı talimatının Ali Ağaoğlu’ndan geldiğini iddia eden şu tweetleri attı:

“AKP Ağaoğlu’nun talimatı ile Ataşehir’de finans merkezinin içinde olduğu ve Ataşehir belediye binasınında bulunduğu mahalleyi Ümraniye’ye bağlayıp rant operasyonu yapıyor. Belediye seçimlerinden 3 ay sonra yapmasıda manidar.. Dünyada ilk.”

AYKUT ERDOĞDU: “BİR MAHALLE ÇALMAMIŞLARDI”
CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu da Twitter’daki hesabından,  “Bir mahalle çalmamışlardı… Onu da yaptılar… CHP’li Ataşehir’e bağlı Barbaros Mahallesi TBMM’de kanunla AKP’li Ümraniye’ye bağlanıyor… Şu an TBMM’de kanunla CHP’li Ataşehir Belediye’sinden İstanbul Finans Merkezi’nin bulunduğu Barbaros Mahallesi çalınıyor… HIRSIZ VAR..” tweetlerini atarak tepkisini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler